Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Anda Adam la Zilele Timisoarei

Inca nu am inteles ce a cautat prostituata asta fara talent muzical la Zilele Timisoarei. In afara de faptul ca stie sa isi dezgoleasca silicoanele accidental si are mutra de prestatoare oral la tiristi, alte calitati nu ii gasesc. Muzicale sub nicio forma, oricum.

Si iata ca ne-am delectat cu playbackul ei si piese idioate la ziua unui oras care a dat un Phoenix sau un Cargo si se tine destul de “cult” in mod normal. Consider clar ca a fost o mare greseala sa o aduca pe vagaboanda, dar nu eu fac playlistul.

In rest a fost destul de OK. S-a putut asculta si muzica buna, cu care s-au delectat timisorenii cu mai multe posibilitati neuronale. Mai asteptam evenimente de genul, ca incep sa ne placa 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

6 Comments

  1. A cântat-o pe aia cu Move your Punani, go and make some money? 🙂

  2. Pai toate stolurile astea de farfuze sunt plimbate de cine stie ce smecher pe la toate sindrofiile de gen ca sa stoarca banii de la organizatori.

  3. Dubioasa parere. Am citit multe articole pe blogul tau, care mi s-au parut super ok, dar fara suparare, abordarea ta in acest articol mi se pare de-a dreptul tampita. I-ai tinut borcanelul Andei Adam de o faci prostituata, sau ai fost langa ea in tir? Are silicoane? Ok, sunt banii EI, castigati de EA, si cum scrii si tu intr-un articol ulterior, are dreptul sa si-i foloseasca cum vrea. Nu cred ca te-a deranjat pe tine faptul ca are silicoane.
    De la parerea ta ca nu are nicio calitate muzicala pana la a o face prostituata si “prestatoare..”, mi-e si scarba sa repet, e cale lunga, domnisoara. Lunga, lunga. Si nu vad relevanta dintre felul in care arata si felul in care canta. Nu sunt fan al Andei Adam, nici pe departe. Observ doar ideile tampite de aici si le critic.
    Chiar m-a dezamagit articolul asta.

    A, si daca tot esti asa de intrigata de felul cum arata ea, uita-te putin si la tine, si gandeste-te ca fizicul nu e nici pe departe cel mai important lucru la o femeie.

    Crede-ma, ca daca ar fi sa consider doar aspectul asta la o fata, ar fi inaintea ta cu sute de pozitii.

  4. Baietica esti pe un articol vechi de un an. Si nu stiu cum ai dat de el, probabil cautand dupa numele “idolului” tau muzical. Daca ti se pare ca tarfulita asta canta ceva, e clar ca discutia se incheie aici. Distractie placuta cu blogul tau. Vad ca esti la inceput.

  5. Ce relevanta are vechimea articolului? Pentru cultura ta generala, mi-a placut cum scrii, si am inceput sa citesc si in urma, am ajuns pe la pagina 20 si ceva, si am dat de respectivul articol. Nu mi se pare ca are ceva de spus in muzica, totusi, ce relevanta are asta cu felul in care ai facut-o tu?

    Ce-ar fi sa te fac eu proasta, pentru ca nu esti frumoasa? E cam aceeasi legatura.. Doua cuvinte fara nicio relevanta, si nicio legatura intre ele. Crede-ma ca sunt multe fete care arata bine, si n-au nicio treaba cu cantatul, si multe care arata bine, si canta. Vezi vreo legatura intre astea doua caracteristici? Eu nu.

    A, si ala nu e primul meu blog 🙂 Am mai scris pe ici, pe colo. Am mai avut ceva site-uri deschise, de prin 2002, de cand inca “functiona” go.ro.
    Multumesc pentru urari, asemenea si tie 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.