Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ascultmuzica.net – un forum despre muzica buna

Pop de calitate, rock, blues (adica nu “slouri” ci din aia cu muzicute si chitara, de obicei usor negri), muzica clasica, jazz sau folkul ala bun. Ma apuca groaza cand ma gandesc cat de putini oameni au gusturi deosebite in muzica si totusi uite ca nu doresc sa promovez muzica idioata.

Iubi imi spunea acum cateva saptamani ca, in loc sa ma zbat cu situri din astea “exclusiviste”, sa merg pe manele de pilda. Ca in cateva luni imi scot parleala si o masina noua. Si totusi nu ma vad scriind despre asa ceva. Nu ma vad semnand un site care sa aiba asa ceva pe el. Voi pierde clar sansa de a ma “imbogati” rapid pe net (sau mai usor oricum decat cu situri “destepte”), dar macar nu ma fac de ras in fata celor carora m-am chinuit sa le castig respectul de atat timp.

Muzica a fost mereu importanta pentru mine. Am iubit-o de mica, lucrez in domeniu de niste ani, am cunoscut niste artisti, am suferit si m-am “tratat” pe muzica buna. Am urlat la concerte bune si am asteptat cu nerabdare cate un eveniment.

Iata ca arunc din nou manusa spre cei care iubesc si ei muzica. Acel gen care te transporta pe alta “lume”, care te face sa lacrimezi poate, care te distreaza ca si ingeniozitate a textului ironic, care te uimeste prin complexitatea liniei melodice si talentul artistilor implicati. Muzica pe care nu o uiti dupa o vara fierbinte, pe care o fredonezi de ani de zile si pe care sigur inca mult timp de acum inainte o vei canta sub dus (spre bucuria vecinilor).

AscultMuzica.Net … intr-o Romanie compromisa cultural de manele si pop ieftin, de curvistine ieftine si repetente la scoala, dar cu “suflet”, cu Andrei vita si salami, incercam sa respiram si aer curat. Incercam sa discutam despre chitaristi de exceptie, violonisti sau pianisti, despre oameni cu viziune si talent incredibil. Despre Bach, Mozart, Pink Floyd, Led Zeppelin, Duke Ellington sau Bob Dylan. Incercam sa ne regasim placerea de a trai o piesa de nota zece, incercam sa ne regasim placerea de a vorbi despre pasiunea noastra intr-un cerc tot mai restrans.

Eu ascult muzica .. voi?

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

6 Comments

  1. Inca un proiect… te vei opri vreodata ? 🙂 Anyway a iesit bine, ca de obicei. Felicitari si succes cu noua comunitate!

  2. Ascult destul de multa muzica, atunci cand am suficient timp. Muzica imi alina singuratatea, imi calmeaza nervii ascutiti de tracasarea vietii de zi cu zi. Ascult aproape orice fel de muzica, exceptand manelele si orice muzica ieftina,asa cum bine i-ai spus, pe care nu le pot suporta nici ascultate de altii.

  3. of… Pink Floyd 😡 de curand am dansat pe scena Teatrului National din Cluj pe una din piesele lor (The great gig in the sky)… noroc k au fost oameni cu ceva cultura la mansarda, si au inteles ce fel de dans e ala :))
    In rest, despre muzica… nu ascult manele absolut deloc 🙂 spre dezamagirea unor cunostinte de ale mele 😛 dar sunt o ascultatoare fidela a muzicii comerciale, fiindca vrand, nevrand… mai merg si prin cluburi si cam asta aud. In rest, pe simfoniile lui Mozart ma pregatesc pentru BAC la matematica, si spre marea mea surprindere functioneaza perfect, imi mai vine si mie cate o idee extraordinara pt metode de rezolvare :)) ah… tin sa spun (desi poate o sa ma priveasca multi ciudat) k ador si muzica populara si evident si jocurile populare, cate o banateana jucata cu tata, pe la nunti, face senzatie :))

  4. asta iar e din seria “nebuna mai lansează un site”? :))

    I’ll check it out later, sper că ai de gând măcar pe ăsta să pui un rss feed. la timişoreni te-ai făcut că nu mă auzi.

    un alt proiect bun de tot pe net, este cel radio3net, şi i-aş urmări cu mare plăcere şi pe ei dacă ar avea acelaşi lucru; feeds.

    interesant cum o chestie pe care o recomanzi cu căldură pe învăţăm.net, nu o pui în aplicare.

    ahh, sorry dacă am fost “ţepos” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.