Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Petitionari din toata tara uniti-va!

Hai sa mai dam cu subsemnatul, ca tot ne place sa ne dam destepti pe net si capabili de schimbare. Pentru cei care au la suflet in mod deosebit aberatia lui Taxiceanu (mirifica taxa de prima inmatriculare), Realitatea.net baga la inaintare o petite online de semnat.

www.realitatea.net/petitie .. acolo se afla. Am semnat si eu si inca vreo 10 mii de suparati pe viata.

Pentru aia de comenteaza iar ca isi face Realitatea trafic pe semnaturile lor (asa cum se comenta pe situl proTV cu petitia cu animalele) .. luati o cana cu lapte si miere si chill. Las’ ca oricum se viziteaza siturile astea, sa nu ne mai doara pe noi furunculul de grija lor.

Cu petitia cu animalele se pare ca am reusit totusi ceva, sa vedem daca ii bagam lui Taxiceanu taxa pe gat. Sunt curioasa ce se mai intampla 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

4 Comments

  1. please add my name to your petition which is against this very unfair ” taxe prima metriculare “. in my opinion, the ro govt,& prime minister, are wrong in imposing such a high tax which is hardly in keeping with the rest of the eu community. I understand this high tax is only just within the brussels guide lines and remains highest in europe? with the populations earnings at a extremely low level, the romanian parliamentarians who made up these figures should try living on a average wage, then see how unassailable this tax is to ordinary folk…

  2. Cum este posibil sa credem ca guvernul vrea ca romanii plecati sa se reintoarca acasa, in conditiile in care ne impun o taxa de inmatriculare pentru autoturismele ce le-am cumparat…numai noi stim cum…cine sa-i mai creada???. Mie personal imi pare f. rau ca nu am reusit sa demonstram decat ca suntem ceea ce altii zic; hoti,tigani(scuzati pleonasmul)si o adunatura de prosti condusi de un mic grup de LICHELE…Asta este…asta se poate intampla intr-o tara in care nu mai ai ce vinde decat pe tine insuti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.