Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Bate saua sa pricepa Google

Nu ştiu să fi făcut liste de genul “ce caută oameni şi cum dau de mine” mai ales pentru că, datorită limbajului relativ decent din articol, nu prea e nici “savoare” la cautări. Pentru că am azi limbariţă în scris, hai să vă delectez cu nişte “freises”:

  • cum sa faci bani repede – se ia una bucată calculator şi se deschide un site cu imagini (recte “gugăl imigiz”). Se scot imaginile unor “monede” importante (scateţi, bă, imagini cu bancnote, nu vă prostiţi) şi se printează nişte păginuţe. Dacă e vorba de câştigat repede “mălai” e cam grele. De obicei se cere multă muncă sau o bună specializare. Sau chestii ilegale. Sau moşteniri …
  • manele rock – puii mei, au născocit şi genul ăsta muzical?
  • cat costa vacanta in croatia – undeva la 1500 de euro pe vreo 10-12 zile. Cazarea e scumpă (unde mergem noi mai ales), păpica la fel. Benzolul costă şi el (dacă nu vrei să zbori). Merită? Absolut. Recomand Dubrovnik, că acolo mergem a treia oară. Doamne, mai 6 zile …
  • numele de draghici este nume tiganesc – să mor dacă ştiu .. irelevant până la urmă.
  • barbati carora le plac femeile cu labii mari – deci asta este cea mai tare din parcare. Merită să o înrămez. Cum soarele meu să cauţi aşa ceva?
  • cum se numesc parintii ai caror copii mor blog –  se numesc TRIŞTI. Se numesc oameni a căror viaţă nu va mai fi la fel. Am avut un coleg al cărui singur copil a murit la 13 ani, lovit de o maşină pe trecerea de pietoni. Este o suferinţă care nu se vindecă niciodată. Există oare o mai mare tragedie?
  • da muzica mai tare sa se vada in difuzor – asta e Kafka deja ..
  • cum faci bani seriosi pe net – bani serioşi poţi face pe o specializare bine plătită (programare, web design, creare de conţinut “premium”). Este necesară multă muncă şi clar niscaiva talent. Se poate câştiga însă mai mult decât decent. Este indicat să cunoşti engleza măcar la nivel conversaţional (dacă eşti “avansat” chiar şi mai bine).
  • cum iti scapi partenerul de viciul bauturii – asta n-o mai ştiu. Nu cred că aş ţine un bărbat cu “viciul” în cauză mai mult de 2 secunde după ce am aflat că are “talentul” respectiv. Este una dintre marile mele “fobii”, deci nu ar prinde dezalcoolizarea cu mine.
  • trebuie sa ma epilez cand merg la ginecolog –  cred că este de bun simţ. Or fi oamenii ăia obişnuiţi să le vadă pe toate, dar poate că e bine să le “uşurăm” munca.
  • litoralul croat vs litoral romanesc – ăsta e un “no contest”. Într-o parte ai aglomeraţie, servicii discutabile şi “ţărani” prea mulţi prin jur, în cealaltă ai curăţenie, mare-munte, linişte şi servicii deosebite. Ghiciţi voi ce şi cum.
  • e bine sa bagi picioare? – pe asta n-am înţeles-o, sincer.
  • parinti idioti nu imi dau bani – copil idiot, câştigă şi tu bani, dacă nu eşti mulţumit.
  • cine este prost –  cine zice ăla este ca măgarul din poveste .. ce bine e să fim din nou … maturi 😀
  • copie si de-ar fi doamne sa mor – încheiem cu încă un “kafka”.

Cam asta se întâmplă când scrii ca disperata despre tot ce îţi trece prin bibilică şi nu te omori cu “optimizări”. Să fim noi sănătoşi.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

17 Comments

  1. ok, si eu am ceva limbarita:
    -ce-s alea “freises”, ca pana si google s-a lasat greu convins sa ma ajute….ceva legat de un anume Freiss? da sunt cam multi, care din ei?
    -imaginile ca imaginile da ce te faci cu textul si optimizarea, ca google nu da nici de-al dracu de tine;deci , de acord, greu de facut bani cu images site.
    -la “manele rock” esti pe locul 2 in google, exact la ora 3.06 am, din 817 mii de rezultzte, mai precis pagini indexate, asa ca stai bine!
    -comapratia e total …nu stiu cum sa zic (stim cu totii ce-nseamna serviciile pe litoralul romanesc): trebuia comparata Croatia cu Grecia, eventual Turcia, ca si servicii turistice oferite; asa te-ai scos din start
    -barbatilor le plac femeile cu labii sensibile, care freamata la cea mai suava atingere…de unde-o scosesi p-asta cu labiile mari? eu stiam doar de fantezii pa baza de “huge clit”
    -intr-adevar, sa iti ingropi proriul copil e cea mai mare tragedie, mi-au zis-o si ai mei anu trecut, cand picasem in oarece depresii, si era cat pe ce sa-i intristez…
    -bani seriosi pe net: intreaba-i pe cei cu site-uri de pariuri online, cei cu site-uri de adulti, cei cu bloguri de nisa bine optimizate…ei nu spun niciodata nimic despre cat castiga, dar stiu ei ce fac…(nu e cazul meu, sa nu sa se inteleaga gresit, castigurile mele se indreapta spre zero, vertiginos!)
    -pe mine m-a dezalcoolizat o asa zisa amanta, prin santaj!!! si a mers, chiar foarte bine! ce nu face omu pentru una bucata…pasa..rica…se lasa si de spritz…
    -nasoala chestia asta cu ginecologu…fetelor…pe unele insa le excita ideea unei vizite la domnu doctor, stiu ca nu-i cazul tau

    Mai treci si pe invatam punct net? Nu de alta, da pe-acolo poate-mi mai raspunzi! Poate si pe aici, ca-i primul comentariu si nu prea ai cum sa nu-l vezi.

  2. Pai e ceva de muncit la banuti scosi al imprimanta nu o sa tina prea mult treaba, la manele rock chiar nu am auzit si m-as feri sa ascult asa ceva. Orice tara cerd ca intrece Romania la servicii turistice si litoral. Cel mai greu e sa iti ingropi copilul mai ales daca e singurul. Cu bautura nu e bine sa te pui k poti face fapte care sa le regreti …

  3. cum să faci bani repede – îţi tragi colanţii lu sor-ta pe tine, dacă eşti bărbat şi te duci pe centură. Poate găseşti un şofer “naomian”.

    manele rock – limp bizkit, voltaj

    bărbaţi care le plac femeile cu labii mari – sincer nu cred că un bărbat a făcut sărci-ul. Cred că e o femeie ruşinată de ce are între picioare. Stai liniştită mamă, după 300 de coniac, îţi va lua labiile în gură, mai ceva ca Orbitul ! Deci fă-ţi provizii în frigider.

    cum iti scapi partenerul de viciul bauturii – Wtf is wrong with you? Băutura nu este un viciu, e un dar de la Dumnezeu. De ce ai vrea “să-l scapi” ? Dacă e un beţiv ca mine glumeţ şi pus mereu pe şotii, umple-ţi frigiderul de bere. Dacă te şi bate, asta e cam nasol ce-i drept, dar am o soluţie extremă pentru tine. Îl aştepţi să doarmă, pui 1l de ulei pe foc (ulei, nu apă că ăsta atinge peste 500 grade, apa se opreşte la 100) şi îl verşi elegant în dreptul şliţului. Crede-mă că după două săptămâni de spitalizare nu va mai pune alcool în gură, sau dacă DA, îşi va injecta cafea în venă de frică să adoarmă. Nevestele bătute ştiu de ce…

    trebuie sa ma epilez cand merg la ginecolog – bineînţeles draga mea. Nu se cade să mergi cu păr la sub-braţ ! E urât…

    e bine sa bagi picioare? – Aici cred că e o greşeală de ortografiere. Cred că a vrut să zică: e bine să ÎŢI BAGI PICIOARELE ?. Bineînţeles că da. Îţi bagi picioarele în ea de ţară, îţi bagi picioarele în politicienii corupţi cu aere de mimoze virgine, îţi bagi picioarele în curva de aseară (deşi indicat ar fi altceva), mă rog. You get the ideea… Cam în orice se pot băga picioarele.

  4. Nuah lasă… acum m-ai inspirat. O să scriu şi eu un articol de genu’. Sunt prea mulţi idioţi pe net care trebuie demascaţi (măcar cu nişte cuvinte şi fără identitate).

    Cheers!

  5. Eu sunt prea noua pe aici ca sa ma pot distra cu cuvintele de pe care se ajunge la mine, insa m-am distrat copios la ale tale. Multam 🙂

  6. Comic, but i’ve seen worse :). O sa vad daca mai are un amic un blog, si iau de la el niste cautari :)).

    “E bine sa bagi picioare” – limbaj codat de sala de forta.

  7. Alti mai cauta si la abureala…. in legatura cu bagatu picioarelor, ai grija unde la bagi!

  8. Cred ca am raspuns si eu la prima intrebare pe Twitter : In principal se invata pe cat posibil in primii 7 ani, se munceste in ocna educatioanal 15 ani, se fac vreo 3-4 ani de pregatiri si mastere si PRESTO, BANI !

  9. pare-mi-se ca esti multi-talentata. ai expertiza in toate domeniile de raspunzi la fiecare “problema”.

  10. Eu am scris nici mai mult, nici mai putin de 17 posturi folosind cautarile de pe google. Ideea e ca sunt probabil singurul izvor nesecat de inspiratie di de umor pe care il poti gasi vreodata in spatiul virtual.
    Ce am remarcat eu in lunga mea cariera e ca lumea i se adreseaza lui google mai ceva decat lui Nostradamus….

  11. Manele rock ?????????????
    gizzzzzzzzzzz , sper sa nu-i treaca prin minte lu’ Guta, Salam ,Sunca de praga ….si cum i-or mai chema pe maimutoii astia sa inventeze asa ceva . caci atunci…chiar ma impusc, jur !!! 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.