Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Blackmore’s Night

Incerc sa imi asum un program de recomandari: una pe saptamana. Stiu ca am chiulit vreo 2-3 saptamani, dar promit sa nu va mai las sa asteptati.

In aceasta saptamana, care se termina, incerc sa imi amintesc de niste piese descoperite acum cativa ani. Au un sound “relaxant” si usor “medieval”. Nu ma pot lauda ca in saptamana asta va recomand “greutati” de mare complexitate, dar au si piesele acestea un farmec aparte.

Trupa care este “responsabila” de ele este constituita de Ritchie Blackmore (fost component Deep Purple) si o doamna cu o voce deosebita: Candice Night (acum vedem si de unde este numele de formatie). Daca am incerca asa o comparatie rapida am recunoaste ca ne aminteste putin de Renaissance (despre aceasta trupa intr-o recomandare viitoare).

Blackmore’s Night au deja ceva albume lansate si, desi unora muzica lor li se pare ciudata, se bucura de un neasteptat succes. Piesele sunt in mare parte folk, cu o linie melodica ingrijita si un sound, dupa cum spuneam, usor “medieval”. Ai impresia ca iti canta un ministrel. Candice are o voce foarte placuta si calda, merita sa le ascultati muzica.

Am incercat sa va ajut putin la “scotocit” si am reusit sa gasesc cateva clip-uri pe YouTube. Va invit sa le ascultati si eventual sa imi spuneti ce parere aveti 😉

  • Home again
  • No Second Chance
  • Under a Violet Moon
  • Beyond The Sunset
  • Ghost of A Rose

Vizionare placuta 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

3 Comments

  1. Are voce frumoasa tipa. Am reusit sa ascult 3 dintre ele, destul de mult avand in vedere ca nu e genu meu de muzica favorit.

  2. Foarte buna recomandarea, ascult Blackmore’s Night de ceva timp acum (cred ca se fac 6 luni de cand i-am descoperit) si nici o data nu ma plictisesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.