Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Blugii uzati .. sa cumperi .. sa nu cumperi …

In lumea bluejeans-ilor se schimba moda ca si .. ciorapii ..

Azi ma laudam “sotului” cu blugii mei Levi’s luati de la Berlin cu suma perversa de 85 Euro (mai ieftin decat la Iulius Mall, asta e clar, dar oricum scumpi ca naiba). S-a uitat la ei (oricum ii stia, dar asa sunt barbatii, orice ocazie de a “scruta” o talie subtire este buna) .. si m-a intrebat: “Ce-i cu dunga aia pe picior?” .. dunga aia era de fapt o “zgarietura” din asta la moda, ca deh, blugii mei arata de parca i-as fi purtat 2 ani si m-a zgariat si o mata nebuna.

M-a pufnit un pic rasul si mi-am amintit de multele perechi de pantaloni similari pe care i-am dat uitarii anii trecuti.

Spuneam ca moda se schimba.

Tata’miu imi povestea acum ceva timp ca pe vremea lui erau blugii “clasici”, bleumarin, pe care ii uzau ei “artificial” ca era mai cool. Foloseau si caramizi pentru a-i face “aged”. Pe vremea liceului, erau la moda aia “curati si frumosi”. Acum cativa ani aruncam la gunoi blugii cu petele de uzat pe coapse si “fund de maimuta”. Pentru ca erau si aratau uzati.

Ma distreaza ca moda, of course, iar s-a dat peste cap si a revenit faza cu .. hai sa fie cat mai rantuiti. Drept pentru care imi cumpar si eu blugi “raschetati” de parca i-au purtat 20 de homeless inainte. Dam bani pe jeans uzati, cu cat sunt mai distrusi, cu atat sunt mai interesanti.

Recunosc sincer .. chiar am luat-o cu totii razna 😀

Blugii din imagine NU sunt ai mei .. dar seamana .. la fel de chinuiti arata si ei 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

3 Comments

  1. Dupa cum ai zis si tu moda se schimba, persoanele mai trecute prin viata … adica parintii mei si bunicii nu sunt niciodata de acord cu vestimentatia mea. Ei imi arata haine “old-school”, blugi clasici cum ai zis tu, camasi clasice si multe altele. Nu stiu de ce dar de fiecare data cand vad vad un baiat de varsta mea imbracat in haine “old school” ma amuz si il consider tocilar, nu ma intrebati de ce … asta e ideea care imi vine in minte.

  2. Da, moda revine, dar oarecum “imbunatatita”, ca sa zic asa. De exemplu, la blugii “old-school”, uzati, li se adauga accesorii “noi”, cum ar fi paiete, floricele si alte zorzoane de genul…
    Si, daca ne gandim mai bine, chiar este o tampenie sa dam banii pe blugi uzati, dar… ce sa faci? asta e moda 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.