Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Botezam blogurile unul cate unul

Acum 1 luna si ceva am lansat AvemBlog .. mi-am exprimat pe atunci si intentia de a alege din comunitate (si blogurile prezentate) unul care merita un domeniu. Un blog pe free host si subdomeniu va primi un domain name ales la intelegere cu autorul si eventual un plan de hosting (daca nu are alta solutie).

Peste 1 ora si jumatate va aparea primul anunt de acest gen, pentru ca zilele astea am pregatit un botez.

Botezam blogurile unul cate unul – toate detaliile despre program si, in timp, lista cu ‘finii’ nostri.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

6 Comments

  1. Da o iniţiativă bună dar totuşi te costă,dojo.Nu costă o avere dar totuşi costă ceva..Până când continuă aceste boteze?

  2. Daca nu da faliment cardu’ mergem continuu .. Am ceva similar si pe wtricks.com din luna asta (domain+hosting) asa ca se dubleaza distractia. Din fericire fac destul din publicitatea pe retea incat sa nu fiu pe minus

  3. Atunci e foarte bine 🙂

    Off: Am si eu o intrebare pentru tine daca nu te superi, de cat timp intretii wTricks.com? Mi se pare mie sau e unul dintre cele mai vechi proiecte de-al tau?

  4. Wtricks s-a lansat in decembrie 2004 .. era proiectul de dupa dojo.ro, deci al doilea ca si vechime. Nu mi-am permis atunci un domeniu (de fapt nici nu stiam cum sa cumpar din Romania, deh, incepator) asa ca era hostat pe dhost.info.

    Au trecut 6 luni si, dupa tot felul de probleme de host, am decis sa si investesc. Asa a intrat pe wtricks.com si am transferat toata nebunia acolo .. peste inca 1 an mi-am luat vbulletin-ul si uite ca a mai trecut 1 an de atunci 🙂

  5. Am o idee de un proiect bun.Intra pe blogul meu si daca te intereseaza da-mi un mail. Mersi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.