Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

BRD si Western Union premii de mare valoare (sentimentala)

Cum stateam eu pe la coada, am “filtrat” repede un nou flyer. In care BRD si Western Union se lauda din tot sufletul ca la 5 tranzactii Western Union iti dau GARANTAT un bon de masa (ticket cadou) in valoarea uriasa de 10 RON.

E adevarat ca la final teoretic se intampla o tombola: 6 electrocasnice (poate uscatoare de par sau ceva ieftin 😀 ), 5 premii in valoare de 1000 Euro si unu mare si lat de 10 mii.

Ceea ce ma distreaza insa este faza cu minunea aia de bon .. chiar nu se putea pune ceva mai “sanatos”? Ca oricum nu multi fac 5 tranzactii in mai putin de un an .. Ce ma “incanta” si mai mult este faptul ca se sta la coada si mai mult (5-10 minute) pana isi scrie cate un agramat toate datele pentru “cuponiada” asta .. ufff.

Hai si un image, sa nu ziceti ca vorbesc balarii.

PS: Chiar mor de curiozitate: aflam cine castiga marile premii? Sau e si asta inca un concurs din ala cu castigatori anonimi (a se citi “facuti”?)

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

2 Comments

  1. Eu am parinti pe dincolo, folosesc western, fac mai mult de 5 tranzactii daca le pot numi asa pe luna, dar de mult timp nu mai accept ofertele lor ca oricum castigatori nu ii vei afla.

  2. O da… sa dam toti fuguta sa trimitem bani prin WU… ne facem cu o caserola de inghetata! (sau mai punem nite lei pe anga, ca nu ne ajung cei 10 ron..).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.