Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Bune de citit: 15-21 noiembrie 2010

În fiecare luni, pe dojoblog, avem “link love”. Am ales şi săptămâna asta câteva articole pe care sper să vă facă plăcere să le citiţi:

  • Azi se împlinesc 2 ani – ştiu că nu e sănătos să deprimi cititorul chiar la cafeaua-i corporatistă de luni dimineaţă, dar e chiar un articol ce merită citit. Să ne amintim fiecare de “ei”, cei care ne-au iubit aşa cum doar nişte bunici pot.
  • Pufoşenii – şi dacă tot v-a stat cafeaua în gât, uite un articol “opus”, mai optimist să-i zicem aşa. Despre copiii care schimbă vieţile oamenilor ce-i au.
  • Cum staţi cu amânările? – despre cum lăsăm pe când s-o putea ce trebuia să facem ieri. Din păcate mă simt nasol cu musca pe căciulă
  • Povestea unei cafele la ibric – pentru “cafengii”, un mod mai plăcut de a înfrunta fiecare dimineaţă
  • În şcoală fugeam de sport. Acum plătim, că să-l practicăm – mare adevăr. Câte adeverenţe pe “neve” nu s-au dat … şi acum oamenii în cauză, după nişte ani buni, scot bani frumoşi pentru luxul de a face mişcare.
  • Cine te iubeşte, te place .. – tot despre sport, dar dintr-o altă perspectivă.
  • Viaţa şi faptele lui Carloss Ghiocel Frangulea şi ale tovarăşului său Ciocate – primul “episod” dintr-un serial ce sper să dureze măcar cât Dallas.
  • La limită: sex pasional sau abuz fizic? – de la Nebuloasa cetire despre sex mai mult sau mai puţin “tandru”
  • Să nu mă părăseşti – din păcate recenziile de carte au CEL MAI MIC SUCCES pe blog (din ce am experimentat până acum), dacă e să ne luăm după numărul de comentarii sau trackbacks. Am scris un articol despre ce gândesc despre prostituate, am prins zeci de comentarii şi trackbacks. Scrii o recenzie de carte, trece neobservată. Uite însă că Tomata se încăpăţânează să recomande totuşi câte o carte bună.
  • De ce femeile se ceartă între ele mai mult decât bărbaţii – un articol ce va călca nişte bătături, dar zău că-i adevărat.
  • Jigodiile sunt cele mai moraliste fiinţe – un articol dur din partea unui blogger pe care-l ştiam destul de “zen” până acum. Merită citit.
  • Ca să crească Statul mare – din nou despre sistemul nostru medical superb, perfect şi aproape inexistent.
  • A murit şi exportul de vagoane. Mai aveţi speranţe pentru 2011? – încă o felie de “capitalism pe pâine”.
  • Valorile poporului român – care sunt cu adevărat valorile noastre? Nu, nu vorbim despre poveştile strămoşeşti cu voievozi viteji. Sau de fapt vorbim şi despre ei …

Gata, că v-am dat destul de citit. Şi parcă aveaţi de muncă 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

12 Comments

  1. 🙂 wow 🙂 mi-a placut la nebunie episodul 1 din povestea lui Ghiocel :))
    iar eu ma bucur ca ti-au placut pufoseniile. in general nu prea reusesc sa postez articole despre fiica-mea pentru ca..nu stiu, cumva toata iubirea mea pentru ea mi se pare atat de “intre noi doua” incat draftul e plin de posturi despre ea, nepublicate.

  2. Cand scriu recenzii, ma gandesc un pic mai mult la mine decat la cititori. Pentru ca scriu acolo ce impresie mi-a lasat cartea “la cald”, dar nu uit ca totusi recenzia e citita si de altii si n-ar vrea sa primeasca pe tava tot subiectul cartii. 🙂 Nu caut sa fac trafic cu recenziile, da’ ma bucur de nu mai pot cand cineva zice ca a ajuns la mine cautand un titlu. 🙂

  3. iti multumesc din nou pt ajutor si mobilizare 😉
    ieri am iesit din casa gandindu-ma la ce ai zis tu undeva pe aici, daca ai un ap foto si un pic de idei, poate iesi ceva bun.

  4. Deoarece nepoata mea, Andreea Nastase care este in Marea Britanie are un blog de la varsta de 16 ani, dupa moartea sotului meu in anul 2008 am decis ca este cazul sa imi creez si eu un blog in care sa imi exprim sentimentele, impresiile despre diferite probleme si lucruri care mi se intampla. Intr-un cuvant, am simtit nevoia sa ma destainui si asta deoarece nu prea am cu cine sa vorbesc. Fiind bunica fericita a inca 2 nepoti alaturi de Andreea ,mi-am intitulat blogul “Gandurile unei bunici” asta pentru a arata cine sunt. Nu mi-am creat inca un profil dar acest lucru mi-l va face Andreea cand va veni in decembrie. Si mie imi plac serialele cu subiecte medicale ca “Spitalul All Saints”, “Spitalul de urgenta”, “Howhorne”. “Pacienti de lux” etc. deoarece sunt foarte bine jucate, actorii parand a fi in realitate cadre medicale. Mi-a placut si imi place foarte mult sa citesc, imi place sa fiu la curent cu tot ce se intampla, sa fiu informata. Sper sa imi citeasca si mie cineva blogul si sa facacomentarii.

  5. Faina selectia de articole. M-ai nimerit, sunt cafengiu de meserie :). E bine ca ai obiceiul ca lunea sa faci selectii de articole.

  6. Salut.

    În primul rând scuze că acest comentariu este complet offtopic.
    Ţi-am trimis un mail folosind formularul de pe blog acum 5 zile. Având în vedere că la primul mail pe care ţi l-am trimis pe aceeaşi cale ai răspuns foarte prompt şi având în vedere că încă nu ai reacţionat în nici un fel, mă întreb dacă nu cumva e vreo problemă “la tine”.
    Mai ales că, dacă încerc să dau reply la adresa de pe care mi-ai scris prima oară, primesc un mesaj de eroare.
    N-aş vrea să crezi că încerc să te bat la cap, vreau doar să mă asigur că nu răspunzi din (probabil) lipsă de timp, nu din cauza faptului că (poate) nu ajung mailurile la tine.

    Poţi să ştergi/editezi fără remuşcări comentariul acesta, dar aş aprecia un semn de viaţă.

    Mulţumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.