Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ce bine e pe dialup!

Zau daca nu am impresia ca m-am intors in timp acu’ 6 ani, pe cand stateam si plateam o caruta de bani pentru a descarca de pe net cu 3.5 kb/sec., max. 20. Acum insa am UPC (cea mai de rahat firma se pare), ce imi limiteaza lejer descarcarile si ajung la fabuloasa viteza de 10 kb/sec (asta cand vrea).

Browsingul este si el de mare angajament, astept si 1 minut sa intre pagina de home de la google *ca am mereu impresia ca iar a picat netu’.

Ii felicit pe nesimtitii astia care imi iau jumate de milion pentru un net de rahat si ii anunt cu placere ca imi fac abonament la RDS. Ca tot am deja un utilizator in familie si vad clar DIFERENTELE. Viteza my ass, asta ar trebui sa fie sloganul alora de la UPC. A bunch of losers.

Ce ar fi sa ne mutam cu totii de la ei? Oare ar da faliment?

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

9 Comments

  1. Draga Dojo, e alegerea ta ! Sunt atat de multumita de adsl-ul meu, nu pentru ca-l vand, ci pentru ca de aproape 2 ani e fidel solicitarilor mele, cel mai stabil, desi e garantat doar tehnologic, cel mai sigur… pentru mine pretul reflecta calitatea. Sa ai parte de ce-i mai bun !

  2. eu sugerez clicknet, daca ai posibilitatea. mult mai bun in comparatie cu upc (si cu rds, din cate am auzit).

  3. eu sunt din cluj… de o luna m`am mutat si eu de la upc la rds, dar sunt la fel de multumita 🙂

  4. cert este că, în urma summitului, netu’ merge în continuare greu, cel puţin pe RDS.

    cel puţin în perioada aia, am înţeles, se rutau toate comunicaţiile, pentru a ne spiona în voie sub pretextul anti-terorism. acum ce naiba au?

    nu mai demult de acum 4 zile, mă întreabă un coleg dacă îmi merge un site .com . intru, văd că nu. celor cu net de la alt provider, le mergea; putem presupune că undeva, un datacenter sau un nameserver, era down. asta în condiţiile în care Connex, acum câţiva ani, ieşea din ţară prin 5 provideri diferiţi, tocmai pentru a preîntâmpina situaţii de genul ăsta.

    ce vreau să spun cu polologhia asta… să nu-ţi faci aşteptări mari… dimpotrivă, să te aştepţi la ce este mai rău de la ei, şi atunci poate va fi acceptabil.
    ahh da, şi un mare NU downloadului de pe domenii asiatice.. n-am prins ever mai mult de 50 kB/s.

    may you have a nice and warm experience 😛

  5. Am si eu probleme in ultimul timp cu UPC, deci pana acuma nu am avut. Pe de alta parte nici RDS nu e nemaipomenit…cert este ca pana acum 1-2 saptamani UPC a fost ok.
    Mai stau pe UPC un pic, daca va reveni voi trece pe 10 mb/sec si telefon cu convorbiri free dupa 18.00 si week-end (in toate retelele fixe), la 75 lei/luna. Pare cea mai tentanta oferta.
    pt Dojo:
    O sugestie: da telefon la 0348100300 si spune-le baietilor despre problema ta (mie mi-au zis ca au probleme in zona si se remediaza, sunt curios ce iti vor spune tie despre viteza mica). Pentru moment mai am putina rabdare cu dansii, apoi …probabil clicknet.

  6. Eu am UPC/Astral (Bussines, e drept) si nu am nici o nemultumire. Down oricand minim 600kB/s, up oricand minim 300kB/s. Clicknet… nu vreau sa mai aud, dupa ce am stat o ora la telefon ca sa imi raspunda cineva (asta in conditiile unui contract lunar de 400 euro + TVA)

  7. Ce sa zic?
    Eu am adsl de la romtelecom, si, desi nu am o viteza de speriat si desi nu “trag” cu jde mega pe secunda, ma declar extrem de multumit. E un serviciu extrem de decent, poate un pic sarit la pret, dar , extrem de stabil. De picat, cred ca mi-a picat poate de trei ori intr-un an de zile, si atunci pentru doar cateva minute.
    Bine, conteaza extrem calitatea liniei pe care o ai. Cred ca asta e norocul meu. Am o linie curata, si latimea de banda intotdeauna este de aprox 90 % din ceea ce ofera ei.

  8. @robyroy Chestia cu 90% devine foarte deranjanta acum la abonamentele mari.

    Nu stiu de ce este setata asa, dar deranjeaza 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.