Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Chiar e asa de grele iubirile astea?

Revizionez seara (before sleep) episoade din Grey’s Anatomy, Sex and the City si (urmeaza) Ally McBeal. Concluzia mea de taranca romana poate ne-iesita in lumea buna a amoarelor este ca baietii si fetele astea merg pe ideea ca is cel putin 1 miliard de potential lovers, de isi bat joc de relatiile lor in halul asta.

Carrie Bradshaw din Sex and the City ii da papucii lui Mister Big pentru ca nu a vrut sa o prezinte cotoroantei de ma’sa, ca i se pare ei ca nu o iubeste, ca a zis ca nu prea il intereseaza merigiul si pana la urma ceva ii pute ei naspa. Derek si Meredith (aia din Grey’s Anatomy) se despart si se “impart” pe chestii de genul “stii, cand te-ai innecat, de fapt tu stii sa innoti si nu doreai asta. Eu nu pot sa fiu mereu langa tine sa te salvez etc.” WTF? asa pe romaneste?

I-a lovit pe toti filozofeala? Is toti Schopenhauer? Sau macar Eminescu plini de genii pustii si lumini de luceferi? Nu vreau sa ma gandesc la Ally McBeal, ca mi se ridica pulsul si mai abitir?

Ajung la concluzia ca noi astia pamantenii om fi nise underachievers de ne simtim bine cu barbatii/femeile noastre. De nu le dam papucii pentru ca nu ne-au sarutat nus’ cum, ca nu au purtat in seara asta noul parfum pe care l-am cumparat sau au indraznit sa aiba o migrena sau pur si simplu sa nu le vina sa …

De cand au devenit relatiile astea atat de complicate? Suntem noi ramasi in urma?

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

10 Comments

  1. nu frate, dar au si scenaristii astia o limita. si daca nu e conflict, il scot si ei din ce iese. si mai ne gandim dupa ai…

  2. crede-ma ca la asta ma gandeam si eu zilele astea (prietenii stiu de ce) de ce puiu meu trebuie sa fie complicat, i love u , u love me let’s be happy 😀

  3. Iti dai seama ca n-ar mai avea nici un haz serialul daca ar veni barbatul, si-ar pune picioarele pe masa, ar bea o bere, daca ar avea noroc i-ar spune “noapte buna” iar a doua zi nu l-ar saruta pentru ca ii miroase gura si ar pleca la serviciu.

    Eu personal nu m-as uita la asa ceva (oricum nu ma uit decat la Dr. House dar sunt un caz mai ciudat)

  4. Pentru a pune o poveste pe ecran (fie el mic sau mare) e ok sa ai complicatii de genu’ intr-o relatie.

    Problema apare atunci cand cel care vizioneaza, de obicei un individ(a) cu inteligenta medie sau chiar mai jos, crede ca asa se cuvine, ca asa trebuie sa comporte si el(ea). De aici numeroasele relatii “mondene” printre semenii nostri si toate cele.

    Nimeni nu s-a gandit ca poate Carrie nu a facut bine ce a facut, si ca ce face ea e distractiv cand se intampla pe ecran si nu in viata de zi cu zi.

    Pacat ca in ziua de azi, ajungem sa avem relatii numai pentru a umple timpul liber si pentru a inlatura abstinenta. Pe nimeni nu il mai intereseaza persoana de ce simte celalat si la primul “hop” se despart.

    Asta e o dovada a faptului ca “televizorul” prosteste ori eu sunt prea demodat si nu cred ca relatii care se succed asa rapid una dupa alta nu sunt un lucru ok.

  5. :)) Se pot spune multe chestii pe tema. :))

    Sunt de acord cu Luxian. Cred ca după o relaţie de doi ani un om întreg la cap şi inimă are nevoie de cel puţin un an pentru a se regăsi, IMHO desigur.

  6. Filozofiile din filme sunt interesante, chiar daca sunt mai mult sau mai putin reale.
    Exista in schimb si viata noastra reala, ce de zi cu zi, care trebuie pigmentata din cand in cand cu ceva filozofii, mai mult sau mi putin ieftine, asa, de amorul artei sau pursi simplu de dragul unor conversatii ceva mai evoluate (ca tot ne dam, si ne place sa ne credem intelectuali)…
    PS Despre filemel enumerate mai sus: sunt ok, haioase, spumosae, savuroase, sau cum mai vreti voi. Nu stiu de ce am totusi impresia, in Sex and the city, ca barbatii sunt ceva mai normali, si femeile tot despica firu-n patru si abordeaza probleme aiurea…
    In schimb apreciez apetenta danselor pentru sex si barfe pe teme sexuale, plus scenariul, poantele, etc. sunt foarte ok. In concluzie un film misto, cu sau fara filozofii, din care aflu cat de cat ce pot discuta femeile intre ele si cum vad ele barbatii.
    PS Evident, am spus multe prostii si am batut campii, asa ca astept sa ma combateti.

  7. Nu avem de ce sa te combatem, ca le cam zici bine 😀

    Si pe mine ma surprinde disponibilitatea “doamnelor” de a despica firul in 4. Niciun barbat nu e bun. Aidan ala (“facatorul” de mobilier, tip super bun) este atat de bun incat e deranjant. Probabil ca fiecare femeie are o doza de masochism ce o face sa fie atrasa de barbatii care o chinuie .. cine stie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.