Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Cum sa iei plasa cu hosting-ul

Cum poti sa te asiguri ca iei plasa cu hosting-ul? Exista mai multe strategii pe care este bine sa le combini pentru un rezultat excelent. Doresti sa fii fraierit cu contul de hosting? Hai sa vedem ce poti face pentru a-ti implini acest vis:

1. Incepem cu situl lor

Cel mai bun semn ca baietii habar n-au pe ce lume traiesc il reprezinta un site de toata “cacaoa”. De preferat un template de Front Page sau mai bine o furaciune de layout de pe Template Monster. Cauta cu mare atentie. Orice site ceva mai elaborat poate insemna ca totusi sunt seriosi, evita asa ceva, doresti sa iei plasa parca.

2. Preturi care frizeaza Science Fiction-ul.

Iti dau domnii un cont de 5 giga spatiu si 100 TB bandwidth .. la numai 0.5 Euro pe luna? Grabeste-te sa iei un cont sau mai bine cauta ceva si mai cool. Poate UNLIMITED (chiar asa sa scrie) pentru 2 centi pe luna.

Nu conteaza ca pretul lor este atat de mic incat esti pana si tu constient ca nu au cum sa isi acopere cheltuielile si sa mai fie si in plus. Chiar daca tie planul lor de afaceri ti se pare ca se grabeste spre faliment, cumpara hosting.

3. Plateste pe cel putin 3 ani in avans

Inca o metoda excelenta de a o lua in freza cu hosting-ul este sa platesti multe luni inainte. Din prima, fara nicio proba. Incepe cu 3 ani cel putin, sa stii macar o chestie.

4. Fara contracte si posibilitati de rambursare

O plasa nu este perfecta daca nu ti-ai ras din prima orice sansa de a mai vedea 30 de centi macar din cei investiti. Cauta cu atentie un hosting provider ce nu ofera nicio garantie de rambursare si care nu ofera niciun contract de hosting.

5. Nu cauta nicio informatie despre ei pe net

Este clar ca alti fraieri, care au muscat-o deja, posteaza pe forum-uri de specialitate plangerile lor. Sa NU cauti nimic de genul asta. Nu te intereseaza nicio recomandare sau contra-reclama, plateste direct, fara sa studiezi prea mult problema asta.

6. Nu trebuie sa fie firma

Ah, pai doar nu esti atat de snob incat sa mai vrei si chitanta/factura. E bun si un pusti de 10 ani cu un 486 facut server si plin de initiativa de a incerca si el hosting-ul de acasa. Nu conteaza ca in 3 luni se plictiseste si se apuca de Counter Strike, ideea este ca iti ofera hosting la preturi minime si .. cine esti tu sa judeci?

Nu lucra cu o firma de specialitate, pentru ca sunt mari sanse ca astia sa fie seriosi si sa nu iti mai iei plasa dorita.

Vrei rezultate optime?

Combina toate aceste mici secrete. Si dupa aia vino si te plange in FORUM. Bafta 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

10 Comments

  1. Super bun planul! Bine ca pana acum n`am luat plasa 😀 Dojo ce a avut mai devreme blogul? ptr ca era picat…

  2. Nu stiu .. a adormit Apache-ul 😀

    Si askismet-ul a luat-o razna de tot .. si pe tine te-a pus la spam …

  3. Mi-am inchipuit, mi`a mai zis un blogger ca mi-o pus commenturile ca spam :)) Eu nici nu-l mai folosesc, prefer sa dau eu aprove la comentarii.

  4. dreaq si ce te faci cand ai 100 de commenturi / zi bagate la spam ?… ma plictisesc sa caut care e bun din 100.

  5. De acord cu toate cu exceptia fazei cu template-ul… Eu am intalnit firme de calitate, recunoscute, cu un site cu aspect jenant… 😕

  6. Eu nici nu intru pe asa ceva. Daca nu au 50 USD sa plateasca un designer de 13 ani macar mi-e greu sa cred ca sunt atat de “in bani” incat sa plateasca un dedicat. De cele mai multe ori cei cu care am lucrat aveau situri bine puse la punct. Este un minim necesar. Un layout furat este furat. Daca acolo incepe ‘probitatea’ lor, mai bine ma lipsesc. Cele mai puternice firme de specialitate un situri OK. NU sunt toate poate cele mai frumoase din lume, dar merg pe un layout unicat, nu template monster de pe torrente 😀

    Sunt o mare snoaba .. stiu 🙂

  7. Psihologia inversa… ce sa zic? Bravo!
    Poate e vre-unu, asa, mai noob or n00b (noob=…ceva in minus ; n00b=newebby), care, dupa ce a citit, chiar sa faca ce scrie in articol… fara a mai aplica psihologia inversa…
    …totusi, ar trebui pus, macar un avertisment, la inceputul articolului… sau la sfarsit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.