Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Cum sa iti promovezi blog-ul in MyBlogLog

Un articol “tehnic” pe care l-am scris acum cateva zile pentru Wtricks.com .. ca orice articol al subsmnatei, acesta nu se va republica intr-o terta parte sub nicio forma, apreciez un link back daca este interesant, daca nu, ramane asa 🙂

Iata cateva idei de promovare a blog-ului in reteaua MyBlogLog. Nu va aduce un trafic urias, dar ofera clar niste avantaje si se vor vedea niste rezultate bune, mai ales daca aveti un continut de calitate.


1. inainte de toate trebuie sa aveti continut. Nimeni nu se va obosi sa ramana pe blog, daca nu aveti ceva interesant. Nu intru acum in detalii despre cat de important este un continut unicat si nu orice copieturi, pentru ca presupun ca va elaborati cu atentie articolele.

2. inregistrati-va in MyBlogLog.com … contul este free si incepeti editarea lui. In profil scrieti o prezentare interesanta. Nimic spammy, pentru ca oamenii sunt satui de asa ceva. O prezentare draguta va poate si ea scoate in evidenta.

3. sa fii logat in cont cand incepi sa vizitezi alte blog-uri. Cum vei da peste un blog cu widget-ul MyBlogLog, vei aparea in lista celor care au vizitat. Bineinteles ca un avatar interesant te poate scoate in evidenta.

4. niste comentarii in MyBlogLog. Fa-ti un bine si comenteaza NUMAI in mod interesant. Nu veni cu replici de genul “frumos blog, viziteaza-mi blog-ul https://www.dojoblog.info” .. vei fi un spammer si ori pierzi credibiliate direct, ori ti se sterge comentariul. Daca nu intentionezi sa iti sifonezi imaginea, posteaza ceva inteligent.

Este posibil sa fi citit ceva interesant in blog-ul in cauza (mda, iti ia mai mult efort decat sa trantesti comentariul de spam de mai sus) si poti comenta despre asta. Ofera eventual un feed-back scurt pe tema grafica si facilitati. Fa totul pe un ton pozitiv, chiar daca oferi niste sfaturi de imbunatatire. Daca blog-ul este atat de interesant incat nu poti zice nimic despre el, don’t worry. Ca mai sunt cateva mii.
5. adauga niste contacte. Ultima data cand ma “jucam” in MyBlogLog puteai pune 15 new contacts pe zi. Incearca sa adaugi cativa bloggeri care iti plac. Poate vor face si ei reciproca, in caz ca le place proiectul tau.

6. intra in niste comunitati. Nu doar cele mari, in care te pierzi, si in cateva mici care ti se par promitatoare. Asa “nasul” tau va fi vazut destul de des.Inainte de a incepe nebunia asta iti reamintesc ca un continut de calitate este de fapt secretul pentru a avea un blog vizitat. Daca esti un “copy paste blog” poti sta 24 de ore pe zi pe MyBlogLog fara rezultate bune, pentru ca un continut fara valoare nu atrage pe nimeni. Un articol de mare calitate iti poate face lansarea .. altii vor promova articolul prin link pentru ca si ei doresc sa le ofere cititorilor surse interesante. Si asa .. creste traficul 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

2 Comments

  1. “nu se va republica intr-o terta parte sub nicio forma”
    e o forma cam putin “cidata” de a spune asta!
    sa te invat ceva: exista o lege care’i protejeaza pe cei care’ti republica articolele (desigur legea e lege si are niste chestii ce trebe respectate)
    Apoi inca ceva: RSS-ul pe care’l ai activat face ca informatiile postate de fine sa poate fi citite si in alta parte … un fel de republicare desigur fara nici o moficare si cu backlink dar, totusi este o republicare… si sa nu mai vorbim de google :))

  2. Lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Eu m-am jucat cu mybloglog-ul si pot spune ca traficul generat e infim.

    iar ca si completare la punctul 1, pe langa continutul unic, corectitudinea gramaticala e primordiala. Asadar, imi permit sa te intreb ce e aceea “o copietura”? 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.