Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Adsense down

Ma gandesc ca si soft-ul s-a imbatat ieri de emotie ca Gugal are 9 anisori de viata si a intrat in clasa a 2-a sau a 3-a depinde cand a mers la scoala. Stim cu totii ce grea e a doua zi dupa o betie crunta, asa ca e de inteles ca l-a luat mahmureala.

Am vrut si eu sa intru ca omu’ sa vad cum setez plata aia prin Western Union de se tot lauda lumea cu ea si ghici ce sceen am primit?

 

Noi sa fim sanatosi. Poate isi revine in cateva secunde 😀

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. Zau daca stiu .. am inceput cu adsense acum 4 ani .. a durat cred cateva ore, dar nu era nebunia de acum .. nu mai stiu .. dupa ce ai aprobat un site, celelalte nu mai au nevoie de approval

  2. Eu am primit raspunsul in 3 zile. Acum depinde si de site. Am inteles ca la site-urile in engleza se da drumul mai repede, insa sunt persoane care am auzit ca au 2 luni de cand asteapta validarea unui cont. Presupun ca vorbesti de cont ca de url nu-ti trebe validare.

  3. @Prospero:
    Activare contului de Adsense dureaza in functie de site. La mine, cu un site pe domeniu lx.ro a durat 3-4 saptamani ca sa primesc refuzul. Intre timp am mutat site-ul pe .ro (fara nici o modificare a continului sau temei) si am fost acceptat in mai putin de 24 ore.

    Am avut vreo 4-5 cereri de inscriere in Adsense de pe conturi de email diferite, la unele am primit raspuns dupa ce am fost acceptat, adica mai mult de 1 luna jumate. (In toate cererile era vb despre acelasi site)

    Recomandare multora e sa incepi cu un blog pe blogspot si vei fi acceptat repede. Apoi pui codul si pe site-ul care doresti.

    Bafta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.