Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Dacă n-am exportat Enescu ..

Am tras o tură la Trader Joe’s, un magazin alimentar din zonă, de unde ne mai luăm una-alta. Aveam nevoie de pâine (în casa asta avem 3 feluri de pâine, că fiecare-i cu .. pâinea mă-sii: iubi cu Tuscan nuș’ cum, eu cu R. și a mică mâncăm Ciabatta – una dintre puținele pâini decente, dacă mă întrebați pe mine, iar D. ia de la Panerra o chestie care-i place ei). Am mai pus pe listă niște roșii, ceva sirop de arțar pentru pancake-urile fetiței, nu prea multe, că verdețurile nu le luăm de aici, că-s scumpe și proaste.

Intru în magazin și mă minunez că se aude muzică destul de .. cum să spun, să nu jignesc .. ah, proastă. Ceva dance/pop cântat de o duduie total necunoscută (mie. Probabil restul mapoamondului o știe, doar io-s mai snoabă de felul meu). Arunc în coș un iaurt pentru „soare” de vreo 3 dolari (iaurtul, nu omul), și pornesc printre rânduri să găsesc siropul lu’ pește.

Și casc urechile ușor amuzată. Da, aud bine. Din difuzor se aude „in Romanian” Dragostea din Tei. Știam că piesa a fost de maxim succes, deși io, că tot eram la radio pe vremea aia, mă feream ca de necuratul s-o difuzez că mă făceam de cacao față de ascultători (plus că nu-mi place), dar e ceva s-o auzi într-un magazin „americănesc” unde în mod normal auzi Clapton și Beatles.

Vorba lui iubi, „nu tot prostul ascultă așa ceva”.

Ciudat este că, deși nu mă omor de dragul piesei, tot mi-a picat bine s-o aud.

PS: știu că nu-s români, dar tot m-am bucurat să-i aud.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1759

9 Comments

 1. 🙂 sa vezi ce se zgaltaie nemtii in cluburi pe melodiile Inei sau cum o cheama pe fatuca aia.. Dragostea din tei e oldies but goldies pe-aici :))
  ce sonati! eu n-as asculta asa ceva nici sa ma plateasca, dar recunosc: ma amuza cumplit sa ii anunt cu veselie ca tocmai au fonfait versurile unei piese romanesti :)))

  • După cum zicea unchiu’ Voronin, ei nu sunt deloc români, ci altceva.

   Dacă ar fi fost români, el nu s-ar fi numit Vladimir Voronin, ci Vlad Cioară (la fel ca tovarăşul Gheorghe Cioară, care se deplasa numai pe calea aerului 🙂 )

   ~Nautilus

 2. Si eu am dat peste ei vara asta , pe litoralul grecesc. Ei si altii, tot romani. M-a uns la inima sa-i aud pe la altii. In Franta era o vreme cand auzeam Ina remixata cel putin doua ori pe zi.

 3. Nu pot spune ca-mi displace melodia, dar nici nu e in randul preferintelor mele..ca tot ai amintit de Claptop, Beatles si ca sa intind lista, un Sting, Rod Stewart, B Adams samd…eu n-as putea sa ii includ niciodata in aceeasi oala cu baietii nostrii, indiferent de cat de mare succes au avut ei cu dragostea lor din tei.

 4. Si totusi melodia asta a fost hit acum multi, multi ani. Interesant ca inca se mai aude la radio, mai ales prin alte tari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.