Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

De acum te poti promova cu banner pe avemblog.ro

Acum vreo 3 ani porneam Wtricks.com si una dintre cele mai bune miscari pe care le-am facut pe vremea aia a fost instalarea unui plugin de “puncte” si oferirea de spatiu publicitar pe site, contra-“cost” .. fiecare membru primea puncte pentru posting si le putea folosi pentru diverse chestii, inclusiv link si banner pe site.

Iata ca astazi am implementat ceva de genul pe AvemBlog.ro si sper sa se bucure de succes. Comunitatea este in crestere, avem oameni noi pe site, mult continut de calitate ..

Momentan oferim numai aceasta varianta .. 125 de puncte “costa” 1 luna de banner de formatul 125×125 (se pare ca asta este unul dintre cele mai folosite). In timp vor exista si domenii si free hosting, odata ce oamenii incep sa castige tot mai multe puncte.

In acest moment nu sunt chiar atat de multi cei care si-ar “permite” un domeniu sau hosting, dar oricum acoperim deja necesarul prin programul “botezam blogurile unul cate unul”, ajuns la al 3-lea “fin”. Se stie deja persoana (adica eu si persoana in cauza), se va face mutarea in cateva zile si vom anunta dupa 1 Ianuarie.

Sper ca acest mic program de “promotion” sa ajute bloggerii de pe avemblog. Va aduce niste trafic si mai ales va fi o chestie buna de “imagine”, ca tot ne batem noi capul atat de mult cu branding-ul.

Le multumesc tuturor celor de pe forum pentru aceste saptamani minunate si pentru activitatea lor si le promit ca aceasta comunitate va creste frumos.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.