Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

.. it’s all so quiet ..

Asta imi aminteste de Bjork si piesa ei .. sau de filme din alea cu imagini de dupa apocalipsa. Cam asa este Timisoara in acest moment. Linistita, rece si fara zapada.

E frig si lumea s-a retras in casa. In sfarsit, dupa atatea zile de isterie. Mai circula cate un “uitat” pe la un party, mai cate un taximetrist cu pret dublu, ca e sarbatoare (desi la ultima “indexare” au crescut preturile oribil de mult), poate niste tineri si ei usor mahmuri venind catre casa.

A trecut si noaptea Mosului. Fiecare isi numara cadourile, incearca sa vada ce ii place si ce nu, mai suna asa intarziat cu un “Sarbatori fericite”, mai trimite un mass, un SMS la gramada (ca azi noapte era mai greu), fiecare dupa cum il tine capul si stiinta in tehnologie.

Noi stam linistiti. A fost un Craciun imbelsugat (ca si mancare) dar putin fastuos (nu am avut brad, nu ne-am “rupt’ in cadouri). Ne-am trezit acum 1 ora si ceva .. i-am descarcat lui iubi Need For Speed Porsche (ala din 2000) si acum rupe soselele. Macar aud si altceva decat tema sonora de la Heroes III.

Eu am intrat pe niste situri, imi fac datoria de a scrie pe blog si ne pregatim de musafiri (sora lui, cumnatul si baiatul lor). Din nou vom manca si noi, voi povesti la telefon cu ai mei, mai jucam ceva, mai scriem. Ne odihnim. Asta simt eu ca trebuie sa fac in acest moment.

Sper ca v-ati distrat si voi bine. Ca sunteti sanatosi si fericiti.

Sarbatori fericite in continuare, nebunia nu s-a incheiat 😉

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

7 Comments

  1. Sărbători fericite! Observ că înclini încet-încet spre schimbarea pseudonimului în numele tău, atât aici, cât ÅŸi pe blogul în limba engleză… Vreun motiv anume, Ramona? 😆 Hmmm… Nu ÅŸtiu… Cred că o să mă adresez în continuare cu apelativul ,,dojo

  2. Sarbatori fericite. Nebunia de abia incepe 🙂 e calmul de dinainte de furtuna.

  3. […] se pare ca nu sunt singurul. Parca toata lumea a avut o zi care te indemna la somn sau la a sta tolanit in pat fara a face […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.