Physical Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124
Există o mână de oameni în România care fac bani serioși din blog. Mai suntem vreo câțiva de mai prindem câte o măslină, restul visează să plătească măcar un plan mic de hosting din banii respectivi, să simtă că a produs și situl în cauză ceva. Gând foarte frumos, e bine să dorești ceva mai mult de la micul tău proiect online.
Urmăresc zilnic aprox. 100 de bloguri. Le-am pus în bookmarks, ca o retrogradă ce sunt (de nu folosesc RSS sau, ferească ăl de sus, notificările pe mail) pe 2 mari liste (a-l, m-z – nu cred că trebuie explicat). Forjez procesorul puțin să deschidă siturile toate dintr-o listă, apoi, având cursorul pe x-ul de sus din Firefox, închid rapid siturile care nu au nimic scris pe ziua respectivă sau cel mai recent articol nu mă atrage în mod deosebit. Chiar dacă pare o muncă sisifică, plimbarea mea prin blogosferă nu ține mai mult de 20 de minute, asta însemnând să și comentez, acolo unde simt că am ceva de spus.
De ce merge totul atât de repede? Pentru că poate 10% dintre bloguri au articole scrise în ziua respectivă. Ca de obicei, liderii din blogosferă (iubiți sau huliți) sunt la datorie cu articole. Măcar unul pe dimineața respectivă, dacă nu cu 3-4 postate deja. Bune sau rele, articolele respective sunt acolo, atrag trafic și comentarii. Ce facem noi, restul?
Succesul nu vine cu 9-10 articole pe lună. Nu mă iau de gulerul nimănui, fac o observație personală. De când am schimbat tema cu asta „responsive”, mi-am pus lista din arhive sus, de o văd mai bine. Și văd ce putoare am fost în ultimele luni.
Cum să ai trafic mare și să te ia lumea în seamă, Dojo, dacă tu ai scris maxim 14 articole pe lună de la începutul anului (să nu vorbim că lentoarea asta în scris nu e doar din ianuarie)? Luna asta probabil voi rupe recordul de articole pe care l-am avut probabil acum un an (că a fost o întâmplare). Sau unul din 2010-2011. Stăm bine, nu-i așa?
Blogăreala pentru mine este momentan mai mult pasiune și „endorsement” pentru munca de web design. Am luat și clienți de aici, deci nu am scris neapărat pe degeaba, bașca o campanie sau vreun eveniment la care am fost invitată. Nu mi-am impus să rup statisticile în patru, dar nici prea multă relaxare nu este bună.
De când am început să scriu ceva mai cu spor, am descoperit o chestie nasoală: am depășit bandwidth-ul pentru blog. Am avut o discuție utilă cu hoster-ul meu și, după ce mi-am dat palme pe niște prostii pe care le-am făcut eu (niscaiva cod care interoga amboulea baza de date, plus vreo câteva imagini fără o micșorare corespunzătoare), mi s-a spus clarificator „Ramo, dar și traficul ți-a crescut”. Ah, asta era încă o explicație. Nu rup serverele cu blogul, dar în ultima lună traficul urcă ușurel. De ce? Șoc și groază! Am scris mai multe articole decât în alte luni, când prestam poate jumătate din ce am scris până în ziua aceasta a lunii.
Propun deci un mic experiment: hai să ne adunăm ideile și să prestăm măcar o medie de 2 articole la 3 zile. De preferat nu 10 la grămadă, apoi 2 săptămâni de pauză. Calitatea obișnuită, facem doar un efort să punem ideile pe blog și să nu lăsăm prea multe zile să treacă. În rest, cele câteva metode de a aduce trafic rămân în picioare:
Cel mai important este însă conținutul care să ofere ceva cititorului (informație, amuzament, idei), pentru că el îi va face să se întoarcă.
Am pornit provocarea, cine intră în joc? Vedem peste 30 de zile cum ne arată statisticile …
Trebe’ udata tema noua 😀
Absolut. Ne facem muci si cantam 🙂
Recunosc ca ma gasesc si eu in “lista neagra” pentru ca nu sunt constant la articole. Si eu cand intru pe un blog si nu are nimic scris in ziua respectiva ies imediat. Poate din comoditate sau lipsa de inspiratie se mai intampla si de astea.
Bun venit pe blog 😉
Pune mana si scrie, ca scrii misto.
Pai eu ca ma fac ca scriu 2-3 pe zi :)? Uneori si 4-5. Dar acum sa si maresc :))
Pai daca scrii deja atat de des, inseamna ca e bine. Acu’ tre’ rezolvata partea a doua: promovare cat mai multa, sa te citeasca si mai multa populatie.
Eu de exemplu incerc sa scriu macar un articol pe zi. Mai bun, mai prost, dar sa fie acolo.
Partea proasta e ca acum o sa plec o saptamana in vacanta si nu am nici timp sa scriu ceva dinainte ca sa le programez.
1 pe zi e calea spre fericire :)) Un articol bun pe zi, aduce si vizitatori si comentatori. De altfel piata din tara, e prea ocupata doar cu A-listeri. Nu este loc pentru restul.
Piata nu e ocupata de nimeni. Daca nu depui efort, nu ai cum sa faci performanta. Scrie zilnic articole de calitate, promoveaza-te, fa SEO cum trebuie si va merge treaba.
Si in freelancing spune lumea ca e piata ocupata de indieni. Al naibii ca mai avem si noi astia ‘albii’ loc de facut bani si nici macar nu ne intersectam in mod deosebit, ca avem diverse clase de clienti.
Este nevoie de cat mai multe bloguri de calitate si loc e pe piata 🙂
Nu e chiar așa. Succesul măsurat în ce? Dacă vorbim strict de vizitatori, ai parțial dreptate. Alistării ăia au succes pentru că au fost primii. Degeaba scriu 5 articole pe zi în maniera lui Zoso, pentru că blogul meu va fi doar o copie.
Legat de trafic, lucrurile stau cât se poate de clar. Numărul mare de articole aduce vizite, nu vizitatori. Da, intri pe blogul lui, cirtești pe diagonală și ai plecat. Sunt atâtea însemnări care sunt umbrite de un comentariu decent – lucru care enervează blogărul. Apoi urmează rețelele de socializare: pui link-uri, că cineva dă click. Scoate ochii tuturor și vei avea trafic. Sunt mulți care dau like propriilor însemnări.
Hai să luăm un exemplu: Sabina.
Însemnarea 1. – Melodia zilei – Mandinga. Un clip, 3 rânduri și copy paste versurile.
Însemnarea 2. – McMici – A auzit, repet, a auzit, cum că mici la mec. O fi dă bine, o fi dă rău, nu știm.
Însemnarea 3. – Femeile și bărbații pot fi doar prieteni? Concluzia, există situații și situații. Bun așa.
Apăi să-mi fie cu iertare, dar asemenea articole merg 5 pe zi. Vorba aia, melodia zilei, poanta zilei, blogul zilei, durerea zilei – deja sunt 4. Succes, deci. Sigur că da, urmează acum și promovarea. Apropo, Chinezu a încercat fără twitter (unde pune de 2 ori pe zi link-uri la articole) și s-a dat peste cap totul în așa hal încât nici procentele n-au mai ieșit. Păcat că asta promovăm, de fapt.
Dam, scrii articole in stilul tau. Oferi o informatie, incerci sa ajuti. Nu trebuie sa te bazezi pe facebook sau altele, la mine 70 la suta sunt mai nou vizite de pe google. Deci nu prea depind de ‘mila’ numanui, este trafic moca, pe care-l primesc pe baza continutului in cauza si pentru ca am facut niste minime eforturi de optimizare.
Nu trebuie sa ajungi primul, cu niscaiva munca poti ajunge sa ai niste vizitatori si oameni care sa vina sa ofere chiar ei niste replici inteligente, asa cum faceti voi prin comentarii.
Ai dreptate ca traficul poate sa fie de proasta calitate, dar pana la urma inca ‘vinzi’ vizite si Google PR, oricat de mult nu ne place asta.
Eu nu scriu in general articolase cu nus’ ce clipuri inepte, tocmai pentru ca vreau ca atunci cand scriu, sa fie ceva cat de cat OK ca si calitate.
Nu trebuie sa scrii 4 articole pe zi (ca nici io nu cred ca e un efort usor pentru majoritatea dintre noi, dar probabil un ‘orar’ este indicat). Vizitatorii se pierd si traficul scade in momentul in care nu scrii cu saptamanile, apoi bagi 4-5 articole la foc continuu, apoi iar iei un ‘sabat’ etc.
Chiar si un articol la 2 zile (dar pe ‘plan’, nu la gramada) ar putea sa aduca niste cresteri misto de trafic.
Normal, e indicat sa mai si lasi un link, ca altfel nu stie nimeni de unde sa te ia 😉
Nu-mi place nici mie sistemul de stresat oamenii pana ii ia dracu’. Pe FB dau un link catre articol, cand simt ca e aprox. relevant, pe twitter la fel, daca binevoiesc, las un link. Nici sa stresezi lumea nu e OK, dar se poate sa iti aduci cat de cat traficul in sus doar prin masuri ‘curate’: continut interesant si promovat, plus constanta in scriere, ca asta ne omoara pe toti (eu inclusiv :)).
PS: pune, dom’le link catre antiblogul tau, ca tot tre’ sa vizitez separat, cand as putea intra din linkul de comentarii 😀
Eu fac parte din categoria alora de-si scot bani din blogging, nu foarte multi, dar totusi, sa zic jumatate din salariul minim pe economie, lunar chiar.. Si da, sunt de acord cu tine ca trebuie sa scrii ceva vreme pana a putea si beneficia de unele “placeri” 😀
Catalin, asta e super bine. Felicitari. Ce-ti aduce veniturile? Articole sponsorizate? Adsense? Advertiseri privati?
[…] tuturor celor care mă sprijină, într-un fel sau altul, în noul proiect online: Belgianca, Dojo, […]
Dojo – invata-te cu RSS feed, as recomanda Feedly acum ca Google Reader se duce
Uite commentat subiectul dpdv al unui cititor :
-scrie cu fiecare ocazie cand ai ceva de zis, nu neaparat “zilnic” e ceea ce conteaza dar e indicat, dar decat sa-mi zici nimic mai bine taci
– scrie ceva ce intra in domeniul tau sau interesant pt tine ca de aia te urmaresc ca imi plac subiectele sau abordarea ta
– titlurile sunt importante pt ca sunt baza deciziei daca macar deschid articolul sau nu
– fiti consistenti, am vazut destule bloguri care scriu/functioneaza in hopuri, daca 2-3 luni nu ai scris nimic te-am sters din lista, daca pe RSS/atom-ul tau nu apare nimic cu lunile iar pa, chiar daca e eroare tehnica
– Sabina bafta cu jobul ca cu blogul mai greu cat timp astea sunt subiectele articolelor tale – esti cam exemplul de “asa nu”
G+ e teritoriu virgin pt blogurile romanesti care stiu sa se si promoveze, la o adica nici macar dojo nu are un G+ “like” 😀
Ei…cred că mulţi nu ţin bloguri pentru bani, ci pentru că le place. Să mai şi scoţi bani din asta este un lucru care nu ţine neapărat de calitatea articolelor. Cred că implică mai mult partea tehnică, iar aici nu toţi sunt meşteri. Asta nu înseamnă că nu se poate învăţa.Păi cineva mai sus afirma că scoate din blog cam jumătate dintr-un salariu minim pe economie, într-o lună. Dacă ziua de muncă în agricultură este cam 50 de lei(pălmaşii)cu mâncarea şi băutura angajatorului, mă întreb nu cumva este mai avantajoasă munca simplă decât cea digitală, virtuală, cum vrei să îi zici? Vorbesc de bloguri, nu de altceva. Fireşte că webdesignul este foarte complex şi habar nu am cu ce se mănâncă şi probabil că este plătit bine…Totuşi dacă bloggerii devin pălmaşi virtuali, apoi nu-i de bine.
Luna asta am 22 si intentionez sa mai public cel putin unu. Tot luna asta am depasit si eu bandwith-ul la pozele hostate pe PhotoBucket si a trebuit sa fac o mica investitie in acest sens. Pana la urma, a fost o veste buna. Inseamna ca pozele mele au avut la cine sa se afiseze :))
Spor la scris!
Daca ar fi timp, am avea si mai multe articole, dar…sunt bloggeri cu facultate, sunt bloggeri cu serviciu, etc.
Blogul este pentru multi o pasiune… nu neaparat un job, asadar de ce ar trebui sa ne batem cu oameni care traiesc din asta?!
[…] ăsta a citit azi un articol, s-a luat la ceartă pe acolo și s-a lăsat ambiționat. Ca urmare, după o zi de muncă zic că […]
OFF topic, te rog nu publica. Dojo, dacă ai tu timp şi chef într-o zi spune-mi ce este Netvibes că intra des la mine si nu inteleg ce retea este ori cu ce se mananca.Cred ca 5 cuvinte imi ajung.Da nu pricep si oricum nu interactioneaza cu mine.
Asa este, daca scrii, ai succes. Ai trafic si comentarii. Insa la un moment dat cantitatea nu te mai multumeste, vrei si calitate. E greu sa scrii bine zilnic. Tot respectul pentru cine reuseste. Dar nu prea am intalnit. Pentru mine a scrie bine inseamna sa-mi placa sa-ti citesc articolul. Sa ajung la sfarsitul lui si sa nu ma plictisesc.
Unii chiar fac treaba asta din pura placere. Nici prin cap nu le trece sa-si monetizeze blogul, e oaza lor de liniste, locul unde intra exclusiv pentru relaxare.
Că tot a pomenit dam167 de Sabina Cornovac, eu nu-mi explic cum de cineva cu pretenții de social media manager, nu poate să dea link direct către un status de Facebook. Bine măcar c-a dat link către cont, tot e ceva. (e vorba de articolul despre cărțile deschise)
@kalm-man: zău dacă mă prind care-i problema cu faptul că păstrezi în lista din cititorul de RSS/Atom blogări care scriu sporadic. Există o limită de saituri pe care le poți urmări și atunci faci curățenie periodic? Plus că în principiu dacă un articol e bun, e bun chit că e neînsoțit de alte zeci sau sute de articole.
Cristian si dam167, nu ar fi mai frumos sa mergeti pe blogul fetei, sa intrati pe sectiunea contact si sa ii oferiti niste sfaturi? E mai bine decat sa o barfim pe un alt blog 😉
Nu, pentru că nu o bârfim – face parte din conversație. Eu sunt sigur că nu are nevoie de sfaturile noastre. Foarte sigur. Mai mult, discutăm pe un subiect, legat de care a comentat și ea, deci e normal să treacă să vadă cine și ce zice. E fată mare, își poate purta singură de grijă. Eu nu fac referiri la abilitățile ei pentru că am văzut cine și ce o inspiră.
Vezi? cu link.
Bravo, asa sa postezi de acum aici 🙂
E aiurea sa nu pui link, daca tot ai blog. In afara de hatereala de care nu te poate nimeni trata prea repede, is articole si poze misto pe acolo 😀
M-am gândit la asta, dar n-are traficul tău :-)))) Și nici nu cred că prea răspunde la provocări. Nu c-ar singura 😀
Unele readere iti limiteaza nr. de feeduri urmarite, prin asta incercand sa te convinga sa treci pe versiunea platita.
La mine e convingere personala daca vrei, pe vremuri am ajuns sa adun 1000+ feeduri de mi se facea rau numai pana ajungeam sa le derulez pe toate 🙂 asa ca incerc sa tin un nr. limitat, plus in majoritatea cazurilor cei care scriu “sporadic” la nivel de 1-2 articole la 3 luni nu au nici calitatea (tot respectul pt exceptiile rare de la regula 😀 )
Vezi, de aia stau io departe de ele. Am folosit acum vreo 3-4 ani ceva de genul (poate chiar asta de la gogu’ de se inchide in curand). Am avut cateva bloage in reader si ma apucau dracii in fiecare zi. Cand vedeam cate chestii is de citit, stergeam totul la gramada. Asa ca acu’ prefer sa tin cateva zeci de bookmarks si, daca nu am de citit, am ‘terminat’ plimbarea in cateva secunde.
Fiecare cum ii pica bine pana la urma 😉
Hei 🙂 Nu m-am abonat la comentarii si atunci abia acum am vazut discutia. Stiti voi, scriu cum imi place, invat si eu in timp, ma adaptez dorintelor cititorilor care chiar spun ce vor nu doar ma barfesc. Nu stiu despre ce articol e vb cu cartile deschise dar eu dau link mereu … daca imi scapa, scuze, rectific. Multumesc de mentionare 🙂
Dacă timpul mi-ar permite chiar m-aș tine de blog, în ultimele luni chiar am scris câte un articol pe zi, dar luna asta am fost așa de ”ocupat” încât nici nu știu dacă am vreo 10 articole. Având în vedere că blogul pentru mine înseamnă doar un loc în care să-mi exprim supărările sau bucuriile și din când în când mai scriu și câte ceva util altora… Uneori consider că nu are întâietate atunci când îmi împart task-urile pe ziua respectivă, drept urmare au trecut vreo 3 zile de când nu am mai scris.
Dar ai mare dreptate, dacă vrei ca blogul să fie jobul tău atunci ar fi indicat cel puțin un articol decent pe zi sau 10 și proaste/zi, efectul e cam același. 🙂
Acum un an, cand inca mai citeam bloguri de A-listeri, cineva scria ca este mai bine sa ai un articol la cateva zile, dar sa fie gandit, muncit, sa aiba pete de transpiratie pe el, decat sa postezi zilnic nimicuri. Dar tot acel cineva avea in fiecare zi cel putin un articol nou pe blog. Trageti voi concluziile.
@dojo – nu pot sa-ti raspund pe discutie, se pare ca ai numai 4 level of comments activat
1) email notification de comm. nou on topic de la tine in gmail ma tine in banner cu :
This message may not have been sent by: d*@gmail.com Learn more Report phishing
si esti singura la care se plange incontinuu
2) reader – ai dreptate gusturile si metodele nu se discuta 😀 dar cum tii pasul cu “blogurile” tehnologice mari gen techrepublic sau lifehacker unde din 25+ posturi zilnice 2-3 daca sunt interesante ? ca dupa un weekend si eu mai bine le sterg pe toate din reader 😛
E emailul meu, no problem. Daca ii dai de cateva ori ca nu e phishing, probabil e OK. Ar trebui sa fac eventual un address pentru blog, dar am tot evitat, ca si asa am prea multe.
Merci de notificare, tre’ sa fac ceva in acest sens.
Scuze ca a ajuns adresa in plain publicat, si eu mi-am dat seama ce am facut cand m-am uitat acum, asa ca mii de scuze inca o data.
Daca exista optiunea “Not pishing” apasam demult, dar are numai optiunea “Report…” 🙁 asa ca mingea e in terenul tau sa convingi gogu’ ca esti bine intentionata. Daca ar fi sa pariez care e problema as merge pe multitudinea de adrese mixate din headerul mesajului sau parantezele [] din titlul mesajului.
Subscriu în totalitate celor afirmate de tine. Este nevoie de constanţă. Cu mai bine de 3 ani de zile, eram comentator fruntaş pe blogul tău. Tu ai fost cea care, la un moment dat, ai spus că (te citez exact ca să vezi cât a însemnat asta pentru mine) “trebuie să te facem cumva cu blog”. 😆 Nu am luat în serios atunci această idee. Ulterior am mai rumegat-o şi din toamna anului trecut, de pe 22 septembrie am născut împreună cu iubita din dotare un pui de blog. Au trecut 8 luni de atunci, timp în care ne-am cocoţat până printre locurile 8-900 ale zelistului, fără ca asta să fie scopul nostru în sine. Noi ne-am dorit doar să fim citiţi. Oricât ne-am amăgi că succesul (eu aşa îl consider) are o altă natură ce ţine de marile noastre abilităţi de comunicare, în spatele lui nu se ascunde decât un efort susţinut. Un efort ce-i drept plăcut.
Bine ai revenit pe blog, ma bucur sa vad ca esti activ si ai cooptat-o si pe ‘jumatate’. Bafta cu blogul si la cat mai multe succese 😉
Generalizez si spun ca ne sta in caracter sa incepem sa facem lucruri doar pentru ca sunt la moda, chiar daca nu ne pricepem. Si nu numai ca nu ne pricepem, dar nici nu suntem interesati sa fim mai buni. Apoi, cred ca nu ne sunt clare motivele pentru care scriem. Hai s-o luam ca pe o provocare personala si sa vedem ce ne determina sa scriem pe un blog.
Eu scriu ca sa ma descarc, situatia din Ro mi se pare greu de acceptat si daca nu mi-as varsa amarul pe blog probabil ca m-as lua cu oamenii de gat pe strada.
Ioi, Raul, mi-i frica, sper ca nu devii violent!
Eu nu imi doresc un blog de succes si ma bucur enorm ca ma citesc oameni cu scaun la cap.
De cate ori nu mi-am propus sa scriu mai des nici eu nu mai stiu; nu m-am tinut de plan nici macar pentru o saptamana incheiata. Pentru ca de scris, scriu in timpul liber, care nu e prea mult. Cum sa impac lipsa de timp cu cheful de scris? Poate ne dai niste sfaturi 😉
Referitor la cele 100 de bloguri pe care le ai la bookmarks, n-ar fi mai simplu sa folosesti bloglovin si sa te anunte el cine a scris ceva nou? Mi se pare util, numai ca iti trebuie putin timp la inceput sa iti pui acolo toate blogurile pe care vrei sa le urmaresti, dupa aia face el mare parte din treaba.
Hmmm.. interesanta chestia. Trebuie sa arunc un ochi, poate imi schimb un pic modul de citit bloguri. Cat priveste impacatul lipsei de timp cu scrisul mai des: https://dojoblog.ro/2010/12/01/cum-poti-sa-postezi-zilnic-pe-blog/
Sper sa ajute 😉
Eu am ocolit Bloglovin la inceput, mi se parea mai mult pentru domnisoare care vroiau sa isi adune acolo blogurile de fashion 😛 Dar acum mi se pare tare util.
Mersi pentru link; ajuta! Intregul tau blog ajuta, in general 🙂
in general incerc sa scriu un articol pe zi… observ ca in ultima perioada mie mi-a scazut drastic traficul aproape de 3-4 ori fata de luna ianuarie… nu prea inteleg, dar asta e.
Voi continua sa scriu in continuare, poate voi fi mai inspirat in articolele mele pe viitor.
Eu scriu in zilele lucratoare, mai comentez din cand in cand pe alte bloguri, dar trafic… mai ba.
Uite, o experienta de blogger care a inceput lamentabiul si a continuat rezonabil.
9 luni de zile in care am scris din an in paste si atunci prost am avut in total 4000 de vizite. In 3 luni de cand am inceput sa scriu din suflet, sa ma arat asa cum sunt eu su cu ce pot pe blog, sa citesc pe altii si sa le si spun si parerea mea, cand aveam ceva de spus am avut 12000 de vizite in total ( vizite, nu unici). Cresterea pe luna ar fi de la aproape 500 la 4000. Deci merita. Financiar am castigat nimicuri, dar am o satisfactie si inca o mana de prieteni virtuali care fac toti banii din lume.
Absolut, un blog scris mai des, aduce mai multe vizite. Eu am crescut frecventa de posting de luna trecuta si traficul a mers cu vreo 25% direct. 🙂
[…] De ce au unii bloggeri succes? Pentru că scriu! | Dojo Blog […]
Interesant articolul, dar o mica, nu stiu, idee, adaugare? Daca scrii patru articole pe zi despre musca care isi freaca picioarele o sa ai azi vizualizari, o sa ai poimaine vizualizari, dar a treia zi nu cred ca vei mai avea. 🙂
Este imposibil sa scri articole de calitate zilnic…cineva din intamplare poate da peste acel articol dar mai mult ca sigur ca nu se va intoarce…cei 100 de blogeri care ii ai in lista nu scriu zilnic, ai spus ca gasesti un articol pe zi …si totusi ii ai in lista ta, adica scriu bine…un aricol scris bine valoreaza mai mult decat 10.000 slabe…succes
In ultima saptamana am postat cel putin 3 articole pe zi, unele dintre ele despre istoria fotbalului care necesita documentare si ceva timp fata de un articol despre actualitati si pot sa spun ca a crescut traficul semnificativ chiar daca m-am bazat si pe social. Ideea e ca daca postezi zilnic cu timpul vei avea sute de articole cu diverse keyworduri si daca ai putin site-ul optimizat te vei trezi cu vizite organice din google pe niste query-uri la care nu te-ai fi gandit. Asta e beneficiul seo al postarii de articole constant. Plus ca daca postezi des si ai continut de calitate mai poti fi preluat de alte site-uri fie prin rss. Deci postati des si bun 😀
Articolele de calitate sunt mult mai importante decat articolele de cantitate.
De ceva timp incerc si eu acest „experiment” si fac tot posibilul sa scriu zilnic.
[…] zilnic. Sfatul acesta îl oferă bloggeri cunoscuți și de succes precum Chinezu, Marius Sescu, Dojo și mulți alți bloggeri și bloggerițe. Când îți zic atâția oameni că trebuie să faci un […]
Nu stiu daca voi reusi vreodata sa ajung sa scriu zilnic, dar incerc intradevar sa maresc numarul de articole scrise.
Chestia este ca nu sunt interesat de cantitate, daca calitatea nu exista.
Foarte bun articolul tău, sunt la început de drum în domeniu şi o să-ţi urmez sfaturile 🙂