Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

De la Kaufland adunate ..

Vineri este clar ziua mea preferata .. pot sa mai pierd si eu timp facand chestii “sociale” (adica mers la cumparaturi cu prietenii, o lasagna “pregatita” de adi .. de fapt numai de pus in cuptor, dar foarte buna, un episod nou Grey’s Anatomy vizionat impreuna) …

Am fost pe la 8 seara la Kaufland (ala din ‘Resitei’, strada mai nou cunoscuta ca ‘Iuliu Maniu’ .. bineinteles ca majoritatea timisorenilor inca rama cu “Resitei” in memorie) si am avut “prada” pentru minunatul blog aici de fata.

Prima data am dat de o minunata cutie “de lucrat” .. poate trebuia sa fie rupta folia si sortate gunoaiele .. banuiesc eu ..

Exact cand eram mai incantata de “prada”, mon pere sau Caius (prietenul lui Adi) mi-a spus ca avem ceva si mai interesant. Raionul “accesorii auto” prezenta niste obiecte absolut necesare unui sofer … presuri pentru baie, niste tevi, un robinet …

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. o,da
    Astia de la Kaufi au dat-o in bara cu accesorii auto 😀 Poate imi iau si eu un covoras fluffy sa il pun in masina.. si un robinet sa pun a rezervor.

  2. kauf din tm = nasol rau, ambele. daca mergi prin arad, treci prin kaufland, o sa ramai uimita de amabilitatea celor de acolo.

  3. Nu stiu daca ati intrat vreodata in vreun magazin Plus. Prima data cand am pasit acolo si am vazut atmosfera de depozit in renovare ma asteptam din clipa in clipa sa ma dea afara ca inca nu au deschis. Nicio problema intotdeauna exista suficiente alternative.

  4. am si eu ceva de adaugat… daca imi dai voie… acel palet este cu marfa pe el. aceea tre` lucrata adica pusa marfa pe raft… si se scrie pe el… ca sa stie cand este dus in depozit….. si gunoiale alea reprezinta ceva ce tu sau cel putin un cunoscut de al tau a cumparat. mersi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.