Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

PCforum.ro .. reclame in ce limba?

Citeam la Zoso despre problema de hosting a celor de la PCForum.ro cu firma ce le da “hogeac” pentru site. Din link in link, am ajuns si pe situl PC Forum, pe care il stiu de mai mult timp … Ne-am “intalnit” pe phpBB.ro (suntem indragostiti se pare de phpBB) si le-am admirat de mult modificarea superba de skin (iCGStation .. ce am folosit si eu prin junetea mea internautica).

Nu discut problema de hosting si cine e mai cu dreptate, ca pana la urma fiecare are partea lui de adevar. Ce m-a distrat insa a fost faptul ca pe situl in cauza reclamele de la Google au aparut in ebraica sau de fapt habar’ n-am ce minune de grafie.

Se pare ca Adsense a cam obosit ..

Asta pe langa ca nu-s in stare sa ofere momentan decat Gulf Hurricane-ul ala de “charity”.

Sa ne mai descretim deci fruntile, desi sunt convinsa ca proprietarul sitului nu prea este vesel. Bafta 😉

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

8 Comments

  1. Eu stiu ca apare reclama cu Gulf Hurricane Relief pana cand esti acceptat de cei de la Google…

  2. Atunci lucrati la keywords! Altceva nu vad unde sa fie problema… ori ai continut pornografic … eu am un post pe .com cu pasarica lu’ Britney Spears … titlul clar .. Britney pussy nu mai stiu exact si mi-au bagat pe pagina reclama asta cu huricane

  3. foarte des apar reclame total aiurea. Prima data cand am “instalat” reclameea aparut una cu “imi urasc viata”. ok, eu am un blog fluffy si imi aparea reclama asta! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.