Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Deci se poate ..

Noutăţi de pe frontul Vodafone:

Buna,

Am vesti noi in privinta acestui caz. Daca poti, cred ca ar fi mai bine un copy-paste si adaugare la articol, decat sa adaug eu in comentarii unde nu pot scrie prea mult:

Doresc sa va informez in privinta noutatilor acestui caz.

Am fost sunat luni, 17 ianuarie 2011, de catre un reprezentant Vodafone al carui nume din motive de bun simt si respect nu il voi publica, ce lucreaza la Departamentul de Calitate – Specialist Relatii cu Clientii. Acesta a incercat sa ma determine sa trimit telefonul in service, prin modalitati de “gasire a unei solutii a problemei mele”, iar pe toata durata conversatiei acesta tinea sa precizeze ca nu ei pot schimba telefoane intrucat decizia de schimbare este a service-ului. De asemenea, i-am spus ca eu nu accept sa trimit un telefon ce trebuia de la bun inceput sa nu aiba vreun defect, a doua oara in service cand trebuia rezolvat de prima data. Doar ei nu-si vor da singuri peste mana, venind cu o alta constatare ca si cand prima data au fost incompetenti sau au dat un diagnostic gresit in mod voit.

De aceea am considerat ca a astepta inca 2 saptamani pentru probabil acelasi raspuns al celor din service, este inacceptabil; iar pentru a trimite a doua oara in service, trebuia sa accept si sa semnez de primire a telefonului venirii din service cu defectul neconfirmat. Daca semnam de primire era ca si cum eram de acord cu decizia service-ului si practic recunosteam ca as avea eu o nebunie sa pierd si timp, bani, sa-mi fac si nervi, ramanand fara telefon saptamani la randul si poate chiar o manie in a-i pune la lucru pe cei din service si reprezentantii vodafone.
A mai incercat in a ma determina sa accept de primire telefonul si a incerca o contra-expertiza intr-un service autorizat. I-am spus si dansului ca nu sunt dispus sa fac asta pe banii si timpul meu, la care dansul a spus ca era de-ajuns sa fac o cerere catre vodafone ca doresc acest lucru. Dupa mai multe cereri de lamurire din partea mea, prin care-i spuneam ca din punctul meu de vedere poate sa duca telefonul la ce contra-expertiza doreste, chiar si inapoi in service insa doar atata timp cat eu nu sunt obligat sa semnez de primirea acelui telefon tot defect. Apoi si-a schimbat afirmatia, spunand ca nu vodafone-ul ar duce telefonul la un service autorizat, spunand ca n-a facut niciodata afirmatia initiala, si tot eu pe banii mei sa-l duc la contra-expertiza, caci pe timpul meu oricum l-ar fi dus si ei.
La ce ar mai fi ajutat acea cerere catre vodafone pentru o contra-expertiza, nu stiu, din moment ce tot mie mi-ar fi revenit responsabilitatea contra-expertizei.

Negocierile au esuat pe data de Luni, 17 ianuarie 2011.

Surpriza a venit Marti, 18 ianuarie 2011, cand am fost sunat in jurul orei 16:00 tot de catre acest reprezentant vodafone, prin care am fost informat ca imi vor oferi un telefon nou. Am intrebat daca tot prin magazinul online intrucat speram ca printr-un sediu, pentru a nu mai avea de-a face cu acel magazin online. Mi s-a spus ca la sediul vodafone din ploiesti unde a ramas si telefonul meu. A spus ca acest lucru a fost posibil printr-un voucher pe care acestia mi-l ofera, in valoare de pretul telefonului la liber. I-am precizat ca voi verifica in amanunt toate functionalitatile telefonului, cat si dpdv estetic ca se incadreaza in parametri asteptati de la un telefon nou, lucru pe care chiar dansul a spus ca dorea sa ma roage sa verific pentru ca totul sa fie in regula. M-a intrebat in cat timp ajung acolo, i-am raspuns ca in 20 de minute sunt acolo; mi-a spus ca va da un telefon pentru ca cei din magazin sa ma astepte. In cazul in care apare orice problema, mi-a spus sa le spun despre voucher si sa caute in calculator dupa numele dansului.

Am fost la sediu, am predat toate accesoriile, am primit noul telefon din stocul magazinului, un telefon identic, i-am verificat ecranul, functionalitatile de 3G, camera foto, video, totul este perfect. In cele din urma am primit ceea ce trebuia sa primesc inca de-acum 3 saptamani.

Doresc sa multumesc tuturor intrucat cu totii ati contribuit in a rezolva aceasta problema cat mai repede.

Doresc sa multumesc Ramonei Iftode (Dojo Design) pentru sprijinul acordat prin publicarea acestei probleme pe blogul dansei.
https://dojoblog.ro2011/01/18/vodafone-service-si-politica-de-returnari/

Doresc sa multumesc ANPC-ului pentru sprijinul acordat (in ciuda faptului ca nu mi-au comunicat nimic in privinta actiunilor facute).

https://www.anpc.gov.ro/anpc/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=8&Itemid=54

Doresc sa multumesc Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (A.N.P.C.P.P.S.) pentru eventualele demersuri si presiuni facute.
https://o9atitudine.ro/reclamatii

Doresc sa multumesc comunitatilor de pe forumurile ComputerGames si Softpedia intrucat mi-au permis sa informez public ceea ce se intampla.

https://forum.computergames.ro/32-gsm-telecomunicatii/124726-vodafone-discutii-generale/page-200.html#post42336367

https://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=724282&view=findpost&p=9300572

Doresc sa multumesc domnului Iulian Urban pentru blogul sau si gazduirea articolului prin care se expun problemele intalnite la Vodafone si la service-ul acestuia (Cordon Electronics).

https://www.urbaniulian.ro/2011/01/17/vodafone-incalca-legea-si-drepturile-cetatenilor-in-mod-abuziv/

Doresc sa multumesc website-ului www.reclamatieonline.ro (Comunitatea Clientilor Nemultumiti) pentru ca mi-au permis expunerea publica a celor intamplate.

https://reclamatieonline.ro/reclamatii/details/vodafone-incalca-legea-si-drepturile-cetatenilor-in-mod-abuziv.html

cat si tuturor celorlalti care au contribuit la tragerea unui semnal de alarma privind calitatea serviciilor acordate de vodafone si subcontractorii sai.

Cu stima,
Cristian

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

3 Comments

  1. in primul rand (dupa dojo) ar trebui sa ii multumesti domnului Stefan Murgeanu, care a sesizat la vodafone problema ta ieri dimineata.

  2. Da, nu mi-am dat seama. Acum voi adauga pe forumuri si peste tot recunostinta mea si demersului dansului si al tau, pe twitter.

    In ciuda faptului ca m-ai facut tampit dezlanat si ca o merit. :)) De unde pana unde. Poate maniac sunt, dar cat despre cealalta …

    Va multumesc !

  3. Am trimis un laptop in garantie iar cei de la garantie pt a rezolva problema in favoarea lor au spus ca au gasit urme de lichid , ceea ce este total neadevarat eu neavand nici un incident de acest gen cu aparatul . Cum as putea rezolva aceasta problema daca ma poate ajuta cineva . Multumesc anticipat .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.