Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

.. despre frumusete

“Iar ai pielea uscată”

Aud replica asta cam în fiecare zi. Carenţă de vitamine, probleme de ten? Nu am studiat niciodată problema cu atenţie, deşi probabil că ar fi o idee bună. Momentan ştiu cum „repar” daunele şi cam atât.

Am fost adolescenta aia cu piele fără erupţii acneice, detestată probabil de colegele pe a căror faţă se duceau lupte serioase cam în toată perioada liceului. Şi totuşi prea multă „curăţenie” strică. Nu am acnee, dar mă trezesc de multe ori cu o faţă ca de hârtie. Şi el mă atenţionează imediat „iar ai pielea uscată”.

Probabil de asta sunt bucuroasă că am fost implicată în campania Dove ca „ambasadoare” online. Asta îmi va da ocazia să discut deschis cu alte femei despre ce probleme avem cu tenul (pentru că Dove nu se adresează doar tenului uscat), cum putem să remediem problema şi cum ne ajută produsul Dove ales pentru testare să trecem peste neplăcerile în cauză.

Noul Dove Visible Care este disponibil in trei variante: “Renewing” recomandat pentru piele normala, cu o formula special creata pentru a reface si hrani pielea, “Brightening”, care reimprospateaza si aduce stralucire pielii , hidtratand in profunzime si “Softening”, pentru pielea uscata, pentru catifelare .

Pentru mine varianta Softening este clar cea mai potrivită şi abia aştept să testez produsul. Invit clar orice cititoare de dojoblog să intre în „joc” şi să testeze produsul ce i se potriveşte cel mai mult. Şi mai ales să prezinte experienţa ei, pentru a fi utilă şi altor femei.

Puteţi deveni ambasadoare Dove sau doar încerca un produs nou, care poate rezolva probleme cu care vă confruntaţi de ani buni.

Toate detaliile campaniei le puteţi afla de pe ambasadoareledove.ro. Succes celor ce intră în joc şi să ne lăudăm peste câteva săptămâni cu o piele catifelată.

Marele premiu- o vacanta la un SPA de lux din Barcelona.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.