Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Dojo nu comenteaza porcarii pe alte bloguri

Multam Arhi si Dani, ca mi-ati dat de veste, aparent exista o persoana plictisita complet de viata, care posteaza porcarii pe alte bloguri, folosindu-se de adresa mea de email.

Oricat de incomoda sunt cu unele idei (fixe), nu voi posta niciodata injurii la adresa bloggerului care ma “gazduieste”, nu voi posta porcosenii etc. Ca le stau unora in gat nu mai e problema mea. Dar nu imi bat joc de blogurile altora, asa cum nu-mi place sa-si bata altii joc de al meu.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

4 Comments

  1. E un val dintr-ăsta de labili dar trece. Și la mine la job vin în hoarde. Nu toți, dar sunt mulți, acum e perioada lor cum se zice.

    • Noroc cu Arhi ca e profesionist si m-a intrebat daca mi-am pierdut eu mintile de tot, de scriu porcarii din astea. Asta e, cainii latra, caravana trece 😉

  2. Nu ai ce să faci , tot timpul se găsește cineva care se plictisește și vrea să denigreze anumite persoane, companii…etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.