Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Fan Courier – (intarziem) oriunde, cu placere

Nu discutam despre rebrandingul de la Fan Courier si de sloganul “oriunde, cu placere” ci de cum dovedesc ca Posta Romana nu este totusi o idee atat de proasta daca doresti sa primesti totusi niste acte in timp util: adicatele REPEDE.

Acum cateva zile comentam despre promptitudinea celor de la “centru”, care, ca orice venetici prin Bucuresti ce sunt (ca doar nu vor fi toti bucuresteni neaosi) au devenit adevarati mitici. Aveam de primit niste acte “comandate” marti. Cu chiu si chiar mai mult vai au fost trimise documentele vineri dupa-masa.

“Maine dimineata le aveti la sediu” asa a sunat promisiunea de la trust, iar eu am batut fericita din palme (dupa injuraturile de genul “pai bine, ma, era vorba ca joi, nu sambata le primesc). A venit sambata, a trecut si duminica.

Azi dimineata m-am infipt la sediu pentru a afla (ce banuiam deja) ca documentele mele si ale unui coleg inca nu au aparut. Sunam la Bucuresti, sa intrebam daca totusi au trimis actele. Da, le-au trimis vineri dupa amiaza.

Sunam la Fan Courier. Tanti de la dispecerat ne spune ca nu poate cauta acum ca sistemul s-a stricat. A luat numarul colegului, ca il suna imediat ce merge tarasenia (au trecut vreo 8 ore si nimeni nu a sunat). Bine ca ne-am descurcat insa.

Si mai turbata ca pierd inca o zi in care pot depune actele pentru my future car, sun pe un mobil pe unul dintre curierii care au mai facut pe la noi livrari. Imi spune ca este pe la Gara si ca nu stie cand ajunge la noi. Adica niste documente ce ar fi trebuit sa fie aici de 2 zile aveau mari sanse sa vina spre seara sau poate chiar maine.

Am luat eu o masina (dupa ce i-am zis ca ne intalnim acolo, la botul calului) si ne-am intalnit la Gara. Am semnat pentru acte, am impartit documentele si am plecat. Am aflat ca nu a lucrat sambata si desteptul care i-a tinut locul nu stia ca trebuie livrate sambata. E cred o chestie logica: daca ai niste plicuri in mana se presupune ca le imparti CAT MAI REPEDE, ca de aia e curierat rapid. Altfel le primeam naibii prin posta si costa si mai putin.

Partea buna e ca documentele sunt la locul lor si am invatat ca pana la dumnezeu (pe langa sfintii in cauza) iti mai pun bete in roate si curierii “rapizi”, oriunde, cu placere.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. cert este că în curierat lucrează tot felul de loaze, care pe lângă că fut maşinile cât trag zilnic de ele, mai sunt şi zăbuniţi de cap de unii clienţi stupizi; başca să prinzi câte o zi cu o acritură la dispecerat, că ţi se ia de făcut transporturi. oamenii ăştia trebuie să ştie bine un lucru : să conducă; people skills, să ştie să fie răbdători, calmi, etcaetera, sunt pe locul 23845. başca, talentul de a lucra cu oamenii pare câteodată invers proporţional cu talentul la şofat …

    desigur, pe tine ca şi client, nu trebuie să te intereseze chestiile astea –în fond, ai cerut un serviciu, şi a fost prestat PROST. that’s all that matters.

    oriunde, cu plăcere –chiar şi la tribunal pentru stabilirea vinovăţiei pentru întârzieri, ăsta ar putea să le fie multora sloganul în curând.

  2. Mie imi pierdusera un colet…noroc ca nu era de valoare.
    Imi ziceau ba ca e la Brasov, ba nu stiu unde…ba ca maine ajunge…

  3. fan ce? mi-am recuperat laptopul de la ei (cumparat de la un magazin online) intr-o saptamana cu interventii pe colo si dincolo. tragic 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.