Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Fuga la PR Beta

Cristina merită nişte şuturi, vă zic eu. În primul rând pentru că, alături de nebuloasa noastră prietenă tot face evenimente din astea când măria mea nu este prin preajmă şi în al doilea rând pentru că nu se ţine de barba mea să scriu mai repede articolul ăsta. Că noi ăştia artiştii suntem de groază la faze din astea.

Deci, aşa rapid, că nu mai este timp (sunt 2 zile până la eveniment) să vă spun că mor de ciudă că iar nu apuc să vin, mai ales că sunt mulţi ‘şpicări’ foarte interesanţi. Pe unii îi cunosc deja, cu alţi m-aş întâlni, dar uite că iar nu se brodeşte.

Aruncaţi un ochi pe situl lor să vedeţi ce se întâmplă pe acolo şi zgâriaţi-vă pe ochi, aşa cum o fac eu, dacă nu apucaţi să ajungeţi. Io zic că-i mai sănătos să mergeţi, că aşa scăpaţi de nervi ca ai mei şi mai povestiţi un pic cu nişte oameni super OK.

BRAVA, fetelor. Să fie un succes, că-l meritaţi şi sper că la anu’ sunt prin zonă, că măcar trei să fie cu noroc şi pentru mine 🙂

 

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

One comment

  1. La anu îți consultăm agenda înainte să setăm data evenimentului. Io zic că nu mai ai șanse să scapi :)). Mulțam de urări de bine, să fie așa cum spui tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.