Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Google + Mozilla = Love

Mare dragoste, nu oricum. Google vor plăti undeva pe la 300 de milioane de dolari pe AN pentru ca Firefox sa aiba ca homepage default google.com

Suma pare şocantă, dar s-a ajuns aici pentru că şi Microsoft erau interesaţi (să-şi înfigă Bing-ul), iar Yahoo nu s-ar fi supărat să-şi mai promoveze puţin situl, că tot mai are mult de recuperat în faţa marelui G.

Mai multe detalii

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

17 Comments

  1. Si eu folosesc tot la fel. Am incercat Opera la sfaturile multor oameni, insa nici pe departe nu se apropie de Mozilla.

  2. Stirea este imbucuratoare pentru mine … deoarece ma obisnuisem cu toolorile de mozila si astept in continuare de la ei updateuri. Facand afacerea cu bing … google presupun ca ii taxa si nu aveam alternativa decat crome. Din punctul de vedere al faptului ca se punea defaultul bing nu ma deranja … e destul de usor sa modifici motorul de cautare default pentru un browser.
    Insa datorita “plugin containerului” care se umfla si laptopului slab cred ca in curand (daca nu rezolva mozila problema “umflatului” respectiv) o sa trec pe crome ca si browser default.
    Pe de alta parte … raman la IE pentru teste de html avand o cota importanta de utilizare pe piata.

    • Pai cum pe nimic? TOTI utilizatorii de firefox, care nu este putini, au presetat homepege-ul google. Pana si io l-am lasat asa, ca mi-e mai comod sa intru pe mail, news, search si alte daravele 🙂

  3. Utilizatorul poate seta homepage-ul in Firefox in 20 de secunde. Oricum cine vrea sa foloseasca Google ca si motor de cautare, il va folosi.
    Cred ca utilizatorii Firefox sunt suficient de informati pentru a-si urma propriile alegeri. Daca vreau sa fie homepage-ul setat la Google, il voi seta. Daca e deja setat asa, dar nu imi place, il voi schimba.
    In privinta sumei: 300 de milioane anual reprezinta cam 3 sferturi din profitul net al AMD. Merita sa dai atatia bani doar pentru asta ? Mai bine i-ar fi adaugat la bugetul pentru dezvoltarea Chrome-ului.

    • Morpheus, Google invart MILIARDE. 300 de milioane sunt bani marunti pentru ei. Si iti dai seama ca s-au facut niste ‘calcule’ inainte, cuget io. Clar ca is sume uriase pentru noi, dar la astia altfel se pune problema 😀

  4. De cand am instalat windows 7 merg pe chrome care se misca de 100 de ori mai ok si nici nu mananca atatea resurse ca firefox.
    Imi pare rau dar firefox a cam pierdut …l

    • Io le folosesc simultan. Nu prea pot zice ca imi place unul mai mult .. fiecare are plusuri si minusuri

  5. Si eu folosesc tot monzila+ (bineinteles) google doar cand ma ocup de site-uri, e mult mai bun pentru asa ceva, dar daca e sa navighez, mi-e mult mai usor pe un Opera.

  6. Ghici ce? Eu folosesc opera si tot goguule am setat ca default. In 5 secunde de la instalare, deja modificam adresa. Inca o secunda si gata!
    Apropo, de ce nu foloseste, nimeni, Opera? Ma rog, sunt destui care folosesc, dar de ce nu folosesc mai multi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.