Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Grammy se manelizeaza

S-au decernat si premiile Grammy ieri noapte la Staples Center in Los Angeles. Marea invingatoare a fost Amy Winehouse, cu 5 premii luate, inclusiv la categoriile Record Of The Year si Song Of The Year pentru “Rehab”.

Kenye West a luat 4 premii printre care cel de la categoria Best Rap Album (“Graduation”). A pierdut din nou premiul pentru Album of the Year, care i-a revenit anul acesta jazzmanului Herbie Hancock pentru albumul tribut (pentru Joni Mitchell): “River; The Joni Letters”.

Alti castigatori de top: starul Gospel Karen Clarck-Sheard si Bruce Springsteen.

Via ascultmuzica.net (sa nu mai scriu inca o data tarasenia). Amy Winehouse are deci 5 premii. Mi-e dor de 1999 (parca), an in care Santana a prins 9 premii pentru Supernatural, album considerat de multi a fi foarte slab fata de ce putea face nenea asta acum vreo 20-30 de ani. Oricum ala a fost totusi album.

Singura mea bucurie este ca totusi Herbie Hancock a luat premiul de Albumul anului pentru tributul muzical pentru Joni Mitchell (recomandare personala si tanti asta) si Bruce Springsteen a luat 3 statuete cu gramofonul lor cu tot. Daca am ajuns sa ma bucur ca “The Boss” a luat si el ceva, e de rau, ca nici asta nu sta pe prima pozitie in topul meu, dar oricum e ceva mai mult decat Winehouse sau desteptul ala de Kenye West.

Clar, se “futu” muzica asta, vorba Escai. Stiu ca sunt multi tineri care adora muzicile astea, dar din pacate varsta mea si snobismul de care stiu ca dau dovada ma impiedica sa ma bucur de victoriile unor chestii ce mi se par inca departe de statutul de muzicieni. E clar ca sunt la moda, e clar ca sunt tineri .. poate si asta este un criteriu.

Partea imbucuratoare este totusi ca mai au loc si artistii de “istorie” si am inteles ca tanti Tina Turner a aratat incredibil de bine. Si clar, a cantat la fel. Mi-e dor de asemenea muzicieni care au o asa putere de “convingere”. Mai ies unii OK si din noua generatie, sa speram totusi ca vor fi tot mai multi .. ceva imi spune insa ca nu avem un trend ascendent in ceea ce priveste calitatea muzicala, dar poate ma insel.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. daca si pizda aia drogata e muziciana…sa fim dracului seriosi. Kenye West e peste ea din toate pct de vedere. In fine, se vede ca sex scandals, sunt peste calitatea muzicala

  2. De Kanye chiar nu poti sa zici nimic . Este printre cei mai destepti cantareti de hip hop . El chiar le are cu muzica, si Graduation este un album misto .

  3. Salut Andrey si bun venit 😉

    Din pacate nu suport genul muzical in discutie si West asta nu m-a convins pentru ca pur si simplu ma urc pe pereti cand aud muzici din astea. Sunt convinsa ca face el treaba buna totusi in gen, te cred, pentru ca e clar ca stii mai bine ce si cum in domeniul respectiv

  4. dar ce ai dojo cu winwhouse..restul “muzicilor” de azi…da’..se manelizeaza continuu..
    dar vocea drogatei aleia si stilul adoptat…sunt unice la ora actuala! @-)

  5. da si Ozzy Ousborne asculta Amy Winehouse si chiar e inebunit dupa ea (oare de ce)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.