Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Haide, bre, si canta!

Tomatina are idei de leapşă şi de pus dojolina la muncă. Uite, draga mea, ca stau şi eu cu gura căscată să visez cai verzi şi artişti pe care vedea-i-aş pe scenă la noi. Chiar de 3 augustos, că se serbează urbea de zor.

Şi, spre deosebire de oamenii de bun simţ care înţeleg că poate unii artişti n-ar veni la noi, eu îs mai îndrăzneaţă şi merg pe ideea că, dacă Al Di Meola a putut veni la noi, poate oricare. My list is:

  • Santana (că dară vine şi la Bucale)
  • BB King (pănă nu merje după pretenu Hooker)
  • AC/DC de dragul “soarelui”. Şi al meu, că dară ne plac băjeţii
  • Steve Vai

Dacă mai am idei, completez. Voi ce aţi mai propune?

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. Bronto, ma enervezi deja cu linkul ala. Pune-l fata, ca mor pana tot tre’ sa caut dupa el 😀

    Oricum ti-am copt-o .. am gasit ze link pe alt blog si l-am bagat in lista mea de “reading”. Asa, sa te mai ascunzi de mine 🙂

    Buna si lista de vise muzicale a ta … amu’ sa vedem ce va deveni realitate …

  2. Lista propusa suna foarte bine si pentru mine.

    Anul trecut eram de-a dreptul incantata dupa ce am fost chiar aici in Bucuresti la Whitesnake si Def Leppard (e drept ca m-a capsat bine cu coltii o javra si noaptea mea s-a terminat intr-o ambulanta, dar concertul a fost suuuper… am plutit pe norisori pufosi zile bune dupa).

    Si tot anul trecut in vara incepusem sa-mi fac o listuta cu cine mi-as mai dori sa vina. Printre visele frumoase: Motorhead. Hehe, joia asta chiar o sa merg la B’estfest sa ii vad 😀

    Au mai venit la noi, dar eu i-am ratat si mi-ar placea la nebunie sa mai vina: Iron Maiden (ca m-au imbrancit baietii veseli pe bulevard si in loc sa ajung pe stadion la concert am ajuns in spital cu aripa rupta) si Alice Cooper (ca am fost fraiera)

    Cum de vreo 3 ani buni sunt intr-o faza de melodic death metal, imi pare rau ca va trebui sa ii ratez pe Amon Amarth care vin anul asta la Fetesti la Rock City Open Air. Sper totusi sa ii vad in 2010. O alta obsesie de-a mea tot din zona asta sunt Insomnium.

  3. Eu vreau sa vina Kenny Rogers, Leonard Cohen, Yiruma (asta canta la pian, imi unge sufletelul cu melodiile alea) si musai Eric Clapton! Ador muzica lui Slowhand! Crezi ca ‘or sa ajunga vreodata sa concerteze la Timisoara? As fi in stare sa-mi iau liber 2 zile de la serviciu doar sa ajung la concertul lui Eric!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.