Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

I like the Mall

Stiu ca este la moda sa mergi la Mall, la fel cum este la moda sa iti bati joc de el, de “fitosii” care se fataie pe acolo, de ideea in sine.

Acum ceva timp s-a deschis la Timisoara Iulius Mall. Un mall in toata regula, cu micile probleme tehnice (lucrarile nu erau finalizate complet la marea lansare, amanata de la Pasti la Craciun), cu kitsch-ul unor decoratiuni si preturi la unele articole de sa intri in apoplexie.

Inca din primele zile parerile au aparut si au fost impartite: unii divinizeaza locatia, au fost acolo aproape zilnic, mai des decat la biserica. Acolo se intalnesc cu alti prieteni, shopp-uie sau doar pierd vremea. Exista si cei care considera ca Mall-ul este de “rahat”, la fel ca si cei care il frecventeaza.

Exista poate insa si cei “calmi”, care vad dincolo de fatade si comentarii. Imi place sa cred ca intru in aceasta categorie. Nu urasc Mall-ul .. nu mi-a facut nimic. Nu urasc “fitosii” de acolo. Poate si eu as avea asemenea atitudine coborand din cine stie ce masina de peste 50 de mii de euroi valoare.

Este doar un .. mall.

Am gasit preturi de infarct, asa cum am gasit si preturi OK. Ieri de pilda am mers chitita la Bontimes (am eu o pasiunea cu shoes de la ei) si Colin’s (imi plac “blugii” in cauza) . Cu 260 RON am facut cumparaturi (1 pereche pantofi sport si o pereche de blue jeans) si am plecat la job. Pe timp de vara am facut plaja la AquaMall, piscina lor de pe terasa (curata si nu atat de populata ca si celelalte stranduri), merg din cand in cand la FoodCourt-ul de la etajul cel mai de sus .. unde prezinta papica mai multe firme de specialitate, la preturi chiar OK.

Mall-ul pentru mine nu este loc de fite, nu este loc pe care sa il urasc sau sa il reneg. Gasesc acolo anumite produse pe care le iubesc, la preturi OK, gasesc si chestii scumpe (bune de socat si laudat apoi acasa cat de cuminte sunt, ca nu am cheltuit pe cat puteam 🙂 ) . Nu ma intereseaza povestile lansate de cei “retrograzi”, sau de comentariile ipocrite. Pana la urma tot omul a calcat pe acolo .. si toti isi doresc sa isi permita luxul de a face shopping in Mall.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.