Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ia sapunul, neamule …

Prin Timişoara câţiva fraieri au primit săpun în husă frumoasă de telefon, în loc de “mobilul visat” şi chiar plătit. Pentru că Poliţia este atât de vigilentă şi eficientă, oraşul e plin de tot felul de indivizi care vând de la ţigări şi ceasuri anti-bebi (că aşa strică ţigăncile) până la chiloţi şi telefoane “deştepte”.

Alţi intelectuali: cetăţenii model ce preferă să ia un obiect dubios (că doar nu cred că ţiganii au cumpărat legal aparatura), pentru că vine la preţ bun. Sprijinim în continuare hoţia şi vânzătorii “nespălaţi”, dar avem “aifon” cu 100 de lei.

Câţiva au fost fraieriţi în plină stradă şi au primit săpun în loc de telefon. Individul cel “corect” a fost eliberat şi va fi judecat în libertate, spre încântarea celor care au luat plasă.

Concluzii rapide, că mi-e lene să cuget prea mult: nenea scapă, iar proştii poate învaţă că aparatura se cumpără din magazinele specializate, nu de pe uliţă de la ţigani. Până ai bani de “blecberii” şi alte agregate, e bun şi un din ăla cu 1 leu la ofertă, că doar tot pentru a fi sunat şi a suna îl foloseşti. Şi, dacă ai aşa un business important încât tre’ net şi alea-alea, ai probabil şi banii pentru agregatul visat.

Nu cumpăr de pe stradă, nu cumpăr de la ţigani. Şi magazinele nu vând săpun, decât dacă trebuia să cumperi săpun. Ştiu că sunt rea, dar aşa mă distrează gândul la ce mutre surprinse au avut chilipirgii 😀

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

22 Comments

  1. Dojo,unii chiar isi merita soarta,asa ca nu esti rea.Unii sunt avizi de chilipiruri,ca deh!fac si ei o afacere…cumpara furtaciuni,la pret derizoriu…Nah!asa le trebuie.Oare degeaba au pus anunturi prin intersectii cu “Nu dati bani cersetorilor?.Asta asa…ca chestie oarecum legata de postul tau…

  2. 110% corect, cumperi de unde trebuie.
    Sapunul in loc de scula, este TPA in loc de TVA, pentru chilipirgii.
    Taxa pe Prostie Adaugata…

  3. Ma, nu-mi vine sa cred, inca nu s-a invatat lumea ca aia de vand pe strada numai tepe dau? Cat de prosti pot fi unii?

  4. Cunosc persoane care au patit la fel… cu telefonanele… tot in Timisoara 🙂 (ca de acolo sunt)

  5. Anul trecut lucram la baie,am dat jos tencuiala,tavanul,am schimbat instaţia sanitară,electrică,etc.Muncă multă ,ce să zic.Exact când eram în toiul muncii plin de praf etc.,etc.vine tata!? cu unu pe care la găsit la primărie cu oale de vânzare atunci aduse de la expoziţie din Germania(vezi să nu),500 euro,adevărat chilipir(a crezut el),şi doamnele de la primărie au cumpărat a zis,şi alea de la primărie sunt deştepte şi ştiu…O zi ma durut capul de nervi,eu stăteam să vină cu robineţi etc.,şi el a venit cu oale.

  6. Vorba aceea: “Nu-i prost cine cere, e prost cine dă.” Dacă vânzătorii de genul ăsta nu ar mai avea cui vinde, poate şi-ar mai pierde din curaj. Dar sunt unii care din păcate încă îi mai ţin pe străzi cumpărându-le mizeriile. Mda! Cum spunea şi Ana, îşi merită soarta.

  7. Hm, imi amintesti de o faza de acum vreo 3-4 ani, cand umblau tiganii prin oras cu plasa si cu soapte gen “vrei o camera video buna?”. Cum intamplator aveam in buzunar o anumita suma, am zis sa vad ce draq imi ofera. Surprize-surprize, nu m-a lasat sa deschid cutia, am apucat sa vad doar cateva cabluri trantite deasupra la plesneala, si m-a repezit s-o iau sau sa-l las, ca n-are chef sa ne vada politia. kkthxbye, dispari.

    Dar sa stii ca nu toti sunt tzepari. Am avut cateva cunostinte prin zona Fabric, si am avut ocazia sa obtin electronice la preturi derizorii, pe bune si pe testate; de unde le scoteau, Dumnezeu ii stie, cred ca rascolesc containerele Retimului (alea de electrice); in schimb, aia de pe strada, pe care nu-i cunosti … clar, fugi de ei ca de dracu.

  8. îşi merită soarta dă-i încolo. În Buzău îşi făceau veacul vreo câţiva ţigani care vindeau telefoane dubioase la preţ „unicat”. Eram tentat să cumpăr (acum vreo 6 ani), dar din fericire (păcate) nu aveam bani.
    Pe atunci nu era ţeapa cu săpunu’ era doar un telefon mai prost pe care nu-l ţinea bateria.

  9. Hihih, la Bucuresti nu prapadesc ei sapunul, pun o bucata dreptunghiulara de lemn intr-o husa si dupa ce-ti arata un telefon Nokia N95 pe care “intelectualul” e gata sa dea 150 lei, ii vinde husa cu bucata de lemn in ea. “L-am bagat aici sa nu ne vada baietii, i-al si dispari.”
    Asta a patit-o un vecin care totusi nu cred ca s-a lecuit. Nu stiu ce mai vrea sa pateasca. 😀

  10. Asta nu se intampla numai pe la noi. O colega avea un frate care si-a luat teapa la fel pe meleaguri grecesti…
    Dar oriunde s-ar intampla asta, cei care o patesc isi merita soarta.

  11. Asta imi aduce aminte de un coleg care a gasit in perioada anilor ’90 un tigan care ii dadea cu 20 de lei mai mult la curs, decat al casa de schimb. Ce bucurie pe capul lui. Dar mai ales ce tristete cand a ajuns acasa si si-a dat seama ca tiganul ii numarase banii de 2 ori… ca avea “mana” formata!
    P.S. Factura si chitanat sa traiasca! Fara ele si certefecatul de garantie nu mai cumpar nici taiat! 😉

  12. trebuie sa fii naiv (sa nu zic altfel) sa-ti cumper telefon de pe strada. telefonul nu e ziar, implica un pic de gandire cand il alegi si il cumperi; nu “dati-mi un ziar de sport, oricare”

  13. Un tip a cumparat o “camera video” pe care o tin astia intr-o punga la subrat…in locul camerei era o cutie de pantofi. That suck. Ma rog, indiferenta si cararile usoare dor.

  14. idaho, nu stii nimic 😀

    De ani buni de cand is pline pietele de tiganci, astea aveau atarnate pe deste ceasuri de dama sau barbati.Dar, cum aveau si ‘pastile anti-conceptionale” si era greu sa lase o pauza, isi strigau marfa “ceasuri anti-bebi” ..

  15. cioroii fac orice numai sa nu munceasca.am prieteni care nu ies in oras in zilele orasului…,pentru ca e plin de cioroi.cioroii vand jucarii,vand margele,bautura si…mancare,adica orice-peste tot e plin de ei.eu nu cumpar nimic de la ei.sunt patit si eu.

    mi-a venit in minte un banc…Stiti cine este absolut antisemit?cel cine are scarba mai mare decat trebuie fata de jidani.ha..ha.. transpuneti si voi…

  16. Bag de seama ca am ramas in urma la capitolul comentarii. Tre sa-mi fac un pic de curatenie in reader. 😀
    Tare mirat am fost cand am aflat care e povestea cu “anti-bebi”. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.