Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ingerasul cu blanita

Ei .. am uitat sa ma laud.

Ieri, pe la 5 jumate (PM), inainte de concertul Aurei, ma trezesc in cabina lui Paolo Vinaccia. Am avut niste discutii intelectuale despre muzici, tobe, italieni si romani .. un tip exceptional. Si il vad ca tot da cu “batul” in scaun .. aflu apoi ca are o mica zgarietura pe falanga  (mana stanga, destiu’ aratator) si ca incerca sa se obisnuiasca si el cu durerea pe care i-o provocau vibratiile in cauza.

Ca o gazda perfecta ce ma gaseam, m-am luat sa ii cumpar de la farmacie niste URGO sau ceva de genul, sa puna pe destiul cu pricina.

Cand am iesit spre str. Alba Iulia, am intalnit o “tanti” de varsta mea cu un ingeras ca asta din poza:

N-are rost sa va explic ca am stat vreo 5 minute in frig (doar cu o bluza pe mine) sa ma “ling” cu potaia aia mica. Era la prima lui iesire oficiala .. doamne cat era de scump. Simteam nevoia sa il fur si sa fug cu el acasa. Problema e ca acasa ma asteptau inca 2.

Dulceata mica ..

Am ajuns in fata farmaciei si exact cand eram mai inclinata sa fac o convocare de sfinti din cele calendare ortodoxe si catolice reunite, ca pe vremurile bune, mi-am dat seama (desteapta lumii) ca era duminica.

Asa ca mi-am luat si eu coada intre picioare si m-am dus cu miloaga inapoi la Teatrul National la doamnele de la recuzita. Ma indoiesc ca onoratele angajate ale TNT-ului stau prea mult pe net, dar merci fain oricum .. una dintre ele mi-a gasit 2 plasturi impachetati “steril” pe care i-am prezentat italianului cu batutu’ de tobe. Mi-a zis apoi ca ii prinde bine .. speram..

Oricum .. scumpitica ala cu blana ma “bantuia’ ca imagine, trebuia sa scriu pe blog despre el. Uff .. ca imi vine sa pup monitorul .. cred ca ma duc sa il mangai un pic pe Juni (simte “porcul” ca sunt intr-o stare mai “dragastoasa”)

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. Cainii ii tii in casa?
    Pe mine nu ma lasa mama ca as vrea din tot sufletul unul..Am unul la tara dar e mare si gras si e scump.I-am construit si o casuta acum doua veri cand erau si verii mei.Poate scriu si eu despre el la mn pe blog..Daca ai dat la share si tu niste poze uite si de la mn:
    https://www.mihaionline.com/Imag028.jpg
    https://www.mihaionline.com/Imag013.jpg
    https://www.mihaionline.com/Imag014.jpg
    Intr-una din poze poti admira si casuta facuta de mine cu un prieten 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.