Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Intalnirea de 10 ani .. gata pentru mine

Ne tot intalnim cateva colege de liceu sa punem la cale marea intalnire. Maine merg cu o colega chiar la liceu pentru a vedea ce profesori gasim pe acolo sa incercam sa dam de urma cat mai multora din cei pe care i-am avut la clasa. Unii s-au mutat, altii s-au pensionat, asa ca va fi ceva munca detectivistica.

Ieri seara insa m-a anuntat “soarele” ca editia Numismata de anul asta pica in 11-12 octombrie. Cum am eu norocul de genul asta intalnirea ar fi in 10, dar noi plecam inca din 9 noaptea. E mult de condus pana acolo si trebuie sa ne mai oprim o data in Praga (magnific oras).

Am facut deja rezervarile la nu stiu ce hotel din zona in cauza si inca stam sa cugetam daca mergem cu Opelul lui sau cu Corsica mea. Mai vedem. Din partea mea Corsica ar fi mai buna, ca ma voi plimba lejer prin Berlin. Am si eu de aproape 1 an carnet si nu am de gand sa merg pe jos dintr-un capat in altul al orasului ca e slava sfintilor destul de batut cu picioarele.

Intr-un fel imi pare rau ca lipsesc de la event, dar ma consolez cu gandul ca oricum am intalnit colegele care ma interesau, avem deja numere de telefon schimbate printre noi … Cum voi fi “taxi” pentru colega organizatoare inseamna ca intru in contact si cu profesorii, deci nu prea pierd multe. Si scap de chinul de a umbla pe “toace” in nu’s ce tinuta din aia exagerat de eleganta, sa vaza dom’le lumea ce mare si tare sunt eu.

As putea ramane singura la intalnire de pilda (nu ii pot cere lui iubi sa renunte la Numismata de mutra mea, cand stiu cat este de important pentru el) sau as putea merge la Berlin si eu, sa vizitez Mecca muzicala (AKA Hard Rock Cafe .. am eu boala pe ele) .. vad ce tricouri noi mai sunt (am aproape toata colectia pentru fete), beau un suc, ma uit la “panoplii” si plec sa ma vantur prin oras… apoi clar oprire la Dunkin’ Donuts (doamne cat salivez .. sunt uimitoare) si “spatir” prin oras dintr-un capat in altul.

Data trecuta am prins numai o parte din oras ca umblam de isterici sa gasim nu’s ce papuci, asa ca acum sunt in primul rand singura si in al doilea rand voi avea si o masina de chinuit, sa pot acoperi mai mult spatiu. Si navy-systemul, oricate gherle mai da, este totusi bine planificat in orasele astea mari.

Iubi se plimba printre zeci de mii de monede superbe si se simte bine, eu caut niste jeans eventual, inca o pereche de “superstari”, mai vad eu .. deh, femeie 🙂

Ar trebui sa regret oare ca nu voi fi la intalnirea asta smechera? Ce se presteaza de obicei?

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.