Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

It’s good to be king

Mda, stiu ca nu prea are legatura, dar de obicei imi vin titluri de piese in cap de cate ori ma gandesc la cate o situatie .. Asta ar fi It’s Good to Be King .. canta Tom Petty (culmea fara The Heartbreakers) …

Azi m-am simtit si eu .. regina macar.

Stateam la coada la BRD (yep, din nou eu si banca) .. una dintre sucursalele de cartier. In fata mea 6-7 persoane. Cel mai neplacut era un sconcs nespalat de 20 de ani care putea a de toate, plus un usor iz de urina (cum a reusit asta, inca nu inteleg). Varsta 40-50 ani .. aprox. of course.

Ma tot dadeam de ceasu’ mortii sa respir din alte directii, cand a trecut pe  langa mine o doamna “responsabil unitate” .. dupa cum scrie in biroul ei. Ma stie deja de cateva luni de cand imi tot fac veacul pe acolo. Se pare ca ma simpatizeaza de asemenea, ca m-a mai scapat de “rahat” si cu alte ocazii.

In mod normal fiind cu treburi de firma as putea sa ma bag in fata, ca scrie acolo ca persoanele juridice au prioritate. Nu prea imi place insa chestia asta, chiar daca ma grabesc, asa ca stau de obicei ca “popicu'” sa isi plateasca romanu’ Orange-ul, Vodafone-ul, gazu’ (pe care vorba aia il ard de pomana), electricalele etc. Ca doar ii banca.

Azi m-a vazut din nou la coada, si pentru ca nu avea clienti right then, m-a chemat in birou. Asa ca am primit the royal treatment (daca ati vazut American Beauty nu va ganditi la tampenii 🙂 ) … am dat ordinul ala de luat bani de pe firma, mi s-au adus si banii si am controlat si contul de dolari. Of course ca nu au intrat banii de pe Adsense… inca nu sunt 2 luni probabil 😀

Am plecat apoi multumita, exact cand sconcsul era la ghiseu. Sarmana fata de acolo .. e chiar o draguta.

Si uite ca asa s-a terminat inca o intalnire a mea cu angajatii BRD, de care sunt chiar multumita (cel putin aia din Balcescu).

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.