Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

La unguri

Imi cer scuze cititorilor mei pentru faptul ca ieri nu v-am delectat cu vreun mesaj scris. Imi recunosc lenea: am refuzat sa intru pe comp (laptop-ul a facut nani toata ziua). Motivul (exista si un motiv pentru acest “divort” de net temporar) a fost ca am plecat cu al meu la unguri.

Ne-am luat pe la 1 la pranz talpasita din Timisoara si am fost la o scurta vizita in Szeged. Ne face placere sa vizitam tara vecina de cate ori putem. Ne-ar placea sa mergem toata ziua pe la nemti, numai ca sunt totusi prea departe, fata de Szeged de pilda, la care ajungi destul de usor.

Ungaria este frumoasa, asta o voi spune mereu. Din prima localitate am luat 30 de kile de cartofi frumosi si niste ceapa rosie. Cei care vindeau vorbeau si romaneste, asa ca ne-am inteles bine. Aveau si un cutu (un fel de pekinez, dar alb cu negru, nu maro-roscat, dupa cum suntem obisnuiti) care a tinut mortis sa faca pipi pe roata noastra .. de 2 ori. Ne-am jucat un pic noi doi (cutu si cu mine, nebuna dupa caini) ceea ce mi-a dovedit ca un caine raspunde afectiunii, chiar daca vorbesti o alta limba decat o latra el 🙂

Am fost asa scurt la Cora si am facut niste cumparaturi. Nimic extravagant, mai mult de forma. Mi-a placut faptul ca la casierie produsele au fost puse in plase chiar de catre casiere, ceea ce era numai bine .. chiar ne era lene sa mai cugetam cum sa organizam produsele.

La iesire am luat un pui Seciuan (ceva de la un “butic” din asta Thailandez) .. si orez. Condimentat si foarte bun.

Vremea a fost superba .. nu era nici macar o scama de nor. Drumul foarte bun, atat in Ungaria cat si in Romania, partea pana in Timisoara. Se vede ca s-a mai muncit totusi in domeniul asta. Pe strada principala din Szeged, cea atat de circulata de masini si de camioane, vara a lasat urme. De fapt rotile de camioane si caldura uriasa de acum cateva saptamani au denivelat urat de tot strada pe banda intai. Vor avea vecinii nostri ceva de lucru pentru a remedia situatia.

Ne-am intors la 7 seara si am mers direct la un barbecue la prietenii lui. Era ziua baiatului gazdei, asa ca s-a facut cinste cu mici, pui la gratar si carnaciori. Foarte buna mancare si o ocazie placuta de a ne intalni toata “gasca”. Am admirat cat de frumosi sunt copiii unor prieteni, am povestit ce s-a mai intamplat de cand nu ne-am intalnit si am stat la aer curat.

Am venit apoi acasa, am facut dus si … nani.

Cam asa a aratat o zi in care am incercat sa uit de 19 situri, de proiecte de finalizat pentru clienti, de SEO, SEM si altele. Mi-a prins bine o pauza. Acum insa, m-am intors 😉

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

7 Comments

  1. Felicitari pentru ziua libera!
    Sper sa-mi iau si eu cateva cat de curand 🙂

  2. Merci Luxian 😉

    Ma incearca niste sentimente de vinovatie ca nu am fost pe “metereze” ieri deloc, dar este necesar un hiatus de genul asta din cand in cand. Pentru ca ajungi deja la o saturatie periculoasa pentru activitatea in cauza.

    Intentionez sa mai iau niste pauze saptamanile viitoare .. vii cu o mare sete de munca dupa o zi libera .. in loc sa vin satula de munca si sa ma gandesc “na, hai si astazi”, m-am trezit cu chef de blogging si de munca. Oricum am de terminat un site, asa ca imi prinde bine pofta de munca 😉

  3. Lasa ca pe ‘copii’ tai am fost eu 🙂 A fost liniste si pace 😀

  4. Ai fost la uuunguuri 🙂 Super 🙂

    Si acum sa ma pun in genunchi si sa imi cer scuze prin intermediul acestui post: “scuze”. Stiu ca trebuia sa mergem la market place dar (si acuma sa ma scot din rahat: ) nu am fost acasa si am dormit la Laura pana tarziu… Telefonul era deschis, data viitoare cand vrei sa mai imi persecuti masina, poti sa ma suni 😀

  5. @dojo:

    Nu vad de ce te incearca sentimentul de vinovatie. Eu unul evadez de langa PC cu zilele odata pe luna (uneori mult mai devreme, depinde de posibilitati) fara sa regret deloc. Uneori chiar imi aglomerez putin munca, numai ca sa stau mai mult plecat acasa (acasa e locul meu de relaxare).

    Spor la treaba! si Bafta! cu site-ul ala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.