Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Spam-ul din casuta postala

Casuta mea postala este victima spam-ului.

Nu, nu aia de pe net. Sau mai exact, sunt deja atat de obosnuita cu toate mizeriile din inbox-ul meu de pe net incat este deja “normal” sa fie plin cu tot felul de mesaje.

Acum insa .. imi ataca si casuta postala de la bloc!

Nu era destul ca stau cu tot felul de spam protection pe net, ca nu mai pot respira de cate medicamente de lungit si intarit primesc ca oferta (cel mai “cool” a fost ca iubitul meu a primit preponderent mesaje cu implanturi cu silicon .. se pare ca domnii spameri au o mica problema in a recunoaste numele feminine si masculine :)) .. acum ma ataca si la bloc.

Casuta mea postala este asaltata. Primesc “oferte” de la Kaufland, Metro, Selgros .. pana si un magazin de mobila din Timisoara, pe nume Rus-Savitar, care ma stresa cu o revistuta in care se laudau cu MARI reduceri de preturi. La unele obiecte de mobilier reducerile astea substantiale erau de 5 RON .. culmea penibilului.

M-am saturat de gunoaiele lor. NU le doresc, nu le suport, nu am cum sa ma “dezabonez”. Pustani de 16 ani le impart cu incapatanare, pentru un salariu de rahat. Imi umplu casuta de gunoaie de la asemenea magazine si uneori le lasa pe casa scarilor, cand le este lene sa le puna inauntru. Faza cu interfonu’ nu merge, pentru ca se gaseste cate un zgarcit de vecin care ii lasa inauntru, bucuros Hagi Tudose asta pentru ca Kaufland (da, e cacofonie) a scazut varza cu 2 bani.

De ce nu ma intereseza aceste pliante? Pentru ca eu nu cumpar de la reduceri. Adica nu ma duc la un super/hiper/mega market pentru reducerile lor destepte de 1 leu, cand de obicei cumparaturile se fac in genul 100-150 lei cel putin. Ca doar nu cari caruciorul ala numai pentru 1 paine.

Si iata ca aproape zilnic casuta mea postala este plina de maculatura. Miscarea “logica” este de genul: luat pliant din casuta, mototolit, dus la cosul de gunoi. Macar fac niscaiva miscare in stilul asta 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

8 Comments

  1. La noi s-a gasit unul mai destept (chiar am apreciat ideea) si a pus o cutie de carton langa cutiile postale. Acum deschid “inbox-ul”, selectez balariile si le dau drumul direct in cutie 🙂

  2. 2000 : When you come home, check e-mails for spam.

    2007 : When you come home, check spam for e-mails 🙂

  3. La mine am unul care si-a lipit pe cutie un anunt ca nu mai vrea spam! (reclame nesolicitate cum zice el).
    A rezistat vreo 3 zile hartia si s-a gasit un destept sa o rupa.

  4. asta e ceva normal..si sunt binevenite ofertele… 🙂 te uiti si tu pe ele inainte sa pleci la piatza

  5. Ai foarte mare dreptate. Nu e zi in care sa nu primesti o oferta de la vreun hiper si mini market…plus anuntuuri cu vand, cumpar…dar ce sa faci asta e.

  6. La mine chestia cu spam-ul se ..dubleaza. Nu e destul ca am kilograme de hartie acasa… se mai trezeste si bunica-mea sa imi dea toate revistutele ca.. sunt frumoase! Da, exact asa face. Ea le primeste si mi le paseaza mie ca sa vad si eu oferte, de parca eu merg prin toata timisoara ca sa imi fac cumparaturile ca, vorba ramonei, la hipermarket e cu 1 leu mai ieftin decat la supermarket… duuh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.