Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

M-am indragostit de Opel Corsa

Planuiesc sa cumpar o caruta si eram chitita pe Opel Noul Astra. Pana am vazut o Corsa cu 5 usi (cica asa ii zice). Si m-am indragostit asa dintr-o data. Mi s-a lipit de inima ..

Azi am fost la Autoglobus sa vad ce conditii de finantare sunt. Am intrat in masina. Este absolut superba, super incapatoare (ma asteptam sa stau cu genunchii la gura). Chiar simt ca mi se potriveste. (E cam scumpa, dar sunt indragostita de ea pana peste cap).

Am facut si configuratia posibila .. vine undeva la 10 mii de euro TVA inclus.

Masina este magnifica. Nici nu ma mai gandesc la Astra. Un motor Twinport 1.2 de 80 CP este suficient pentru mine, are tot felul de facilitati (mai ales la franare) .. frumoasa si buna.

Din seria “ba, ce boi sunt astia” .. am vrut sa discut cu un “reprezentant” BRD acolo, un pustiulica din asta abia scuipat din faculta de socotitoare .. cu par “tepos” si mutra de “gica ala cool”. Era foarte ocupat cu nu stiu ce videos pe Trilulilu si urla pe acolo “hai, ba sa vezi si tu”, spunand un “asteptati va rog un pic, de parca pregatea planul de invazie a lumii, nu pierdea timpul si punea un potential client sa astepte pentru tampenii.

Oricum BRD sunt absolut sariti de pe fix cu conditiile de creditare. Cine doamne iarta-ma ia totusi de la ei?

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

8 Comments

  1. si eu care aveam parere buna despre BRD .. cele cele … ajuta studentii , bla bla, dar nu am luat credit de la ei ca sa-mi dau seam aca sunt “absolut sariti de pe fix”

    P.S. Imi place cum ai descris scena din banca 😀

  2. Succes cu opelul, sa am 10.000 nu i-as da pe un Opel … dar cand ti se pune pata pe caruta, trebuie sa o cumperi.

  3. E o masina draguta, dar nu foarte ieftina, o sa-ti lipseasca destule sub un 12.000 de euro, iti zic din sursa sigura. Un amic si-a luat de curand un Corsa (cu motor un pic mai mare 1.3, dar pe motorina) si noi facem in continuu misto de el…

    Totul a inceput intr-o excursie in care zicea ca nu are boxe pe usile din spate, ci doar gauri. O ora de mers mai tarziu – ceata, noi i-am propus sa porneasca farurile de ceata, el “nu am nici faruri de ceata, doar gauri pentru ele pe spoiler”. Iar, intr-un final, cand am decis sa ascultam radio si nu prindeam mai nimic l-am luat noi “bre, sa nu ne spui acum ca nici antena radio ai, ci doar gaura pentru ea” :))

  4. Asta e .. femeile adora Corsa 😀

    Nu cred ca o iau rosie, ca nu e metalizat si e uratel .. am vazut auriu si arata absolut magnific.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.