Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

M-am saturat de atatea “dezbateri”

A intrat si romanu’ tare pe tot felul de congrese, seminarii si alte “mitinguri” de genul asta. Se poarta. Se aduce vreun obscur de la cine stie ce firma de pe dincolo, vreun “sinior” de la nu’s ce firma de imbuibati si gata .. trantim un pret de peste 200 de euro de preferat pentru fiecare curios si gata, trecem in plan inca un “ivent”.

Nu, nu am fost niciodata omul sedintelor si al cursurilor de genul asta. Pe cand eram pustoaica de liceu sau la faculta mai prestam prezenta la cate o chestie de genul asta, din diverse domenii in care imi bagam nasul pe vremea in cauza. Am ajuns insa la o concluzie destul de trista: majoritatea erau doar un bla-bla infernal de plictisitor si fara niciun castig pentru mine. Chiar nu veneam acolo sa ascult acelasi limbaj de lemn de care sunt satula si aceleasi generalitati pe care mi le serveau onorabilii la scoli.

Acum mergem la tot felul de actiuni web related. Invatam marketing online, blogging si development pe preturi infioratoare pentru orice om cu scaun la cap. NU neg faptul ca UNELE sunt utile si se vorbesc si chestii utile, dar mi-e greu sa cred ca in toata diareea asta de evenimente toate sunt exceptionale si merita milioanele investite de “invatacei”.

Poate e mai bine ca sunt la capatul pamantului .. pe la noi nu se poarta atatea sedinte din astea destepte cu preturi de ti se blocheaza cpanelul de soc.

Hai, comentati, vorbiti-mi despre asemenea evenimente si dezbateri care v-au folosit cu adevarat, care nu au reprezentat o pierdere de timp, care v-au deschis ochii mai mult. Fara promovare de prost gust (adica as prefera ca organizatorii sa stea la locul lor). Doresc recomandari reale din partea altor “web guys” care chiar au fost multumiti. Convingeti-ma ca vorbesc prostii si ca dezbaterile astea si seminariile cu care suntem “floodati” chiar merita banii astia

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

4 Comments

  1. Ghici ciuperca ce-i? O fi Netcamp? :)) sincer daca as fi fost in Bucuresti poate m-as fi dus….
    Ultima oara cand am fost la o porcarie din asta a fost prin iunie, dar sincer daca ar fi fost sa fie pe banii mei nu as fi dat nici 5 lei…

  2. Eu nu prea sunt de acord cu tine. Acum un an si ceva eram un ilustru anonim. Faptul ca m-am dus la evenimente si am profitat de prezenta mea acolo m-a ajutat foarte mult (si da, am platit si eu).

    Uite, am scris mai mult aici (dau linkul pentru ca e destul de mult):
    https://www.blogoree.ro/blog/2007/11/22/salut-eu-sunt-conferinte-si-zona-de-confort/

    Ideea e urmatoarea: pe langa oamenii pe care ii vezi, te duci sa si cunosti oamenii din industria ta.

    P.S.: la netcamp e 75E+TVA o invitatie daca e luata prin blogul meu (e un post undeva unde scrie)

  3. Sigur, Bobby, tot ce ai facut tu, a fost sa te duci la conferinte, nu? Sa casti gura si sa imparti carti de vizita…Intre timp, ai frecat menta, corect? Nu tu munca, nu tu gandire personala, nu tu research, doar ai fost la conferinte si te-ai si lipit de oamenii din industria ta.
    Sa-mi dau una in cap! Daca stiam ca e asa simplu…dadeam si eu din coada demult…pe la conferinte.
    Ce inteleg eu din ce spune Dojo, este ca astfel de “conferinte” sunt “degeaba”.
    Nu, Dojo, nu mi se pare ca vorbesti prostii. Astept cu interes viitoarele conferinte unde niste ilustri (cu pasaport strain) intr-ale web-ului (care nu stiu sa gaseasca Romania pe harta) ne vor explica cum se baga lingura in supa, varianta 2.0…Nu de alta, dar noi nu stim, trebuie sa ne invete ei cum se face serci.
    Ce ma enerveaza pe mine cel mai tare:
    1) Bloggeri care s-au bagat acolo moka (deci n-au platit nimica) si care scriu cat de util a fost.
    2) Cantitatea de “outrageous platitudes” emise de invitati (platiti) in numele ideei de a provoca reactii din audienta.
    Vorba aia, nu e prost ala care cere…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.