Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

S-a terminat Festivalul

Gata .. s-a terminat. Am dus ultimii artisti la hotel, s-au strans instrumentele, s-au curatat cabinele.

A fost frumos si obositor. Nu am apucat nici azi sa prind prea multe .. prima parte din show-ul Aurei Urziceanu (cu niste cuvinte de draga pentru desteptii care nu inteleg ca atunci cand se spune ca este sound check NU se intra in sala peste artisti) .. dupa 20 de minute am plecat la hotel sa luam band-ul lui Ulf Wakenius si sa ii ducem la “papa”.

Nu pot decat sa fiu incantata ca i-am cunoscut .. sunt niste draguti cu totii. Daca doriti impresiile mele de tipa, cel mai “dulce” este Tommy Smith, de care nu m-am ocupat eu insa. Pe Arild Andersen insa l-am trimis la hotel si am apucat sa povestesc mai mult cu Paolo Vinaccia. Un tip absolut magnific.

Ceea ce m-a bucurat a fost ca, desi este italian, si el era socat de toata tigania asta cu romanii si italienii. Pana la urma, la nivel de oameni cu creier, smecheriile astea nu au priza. A fost tratat absolut OK, fara a se tine cont de unde este si ce hram poarta. Oricum Paolo este un interlocutor magnific. Am stat aproape 1 ora la taclale si m-a impresionat.

Am prins show-ul lor (Tommy Smith, Paolo Vinaccia si Arild Andersen) iarasi pe bucati, din culise, in timp ce incercam cu totii sa rezolvam tot felul de chestii marunte, care insa mananca mult timp.

Baietii lui Ulf Wakenius au terminat ziua de spectacol si Festivalul si au dovedit si ei clasa cat cuprinde. Ulf era super incantat la final ca are priza la public si faceam glume proaste intrebandu-l “hai, nu spune, chiar nu au aruncat cu rosii stricate in voi?”. Culmea este ca stiu si de gluma 😀

Nu pot decat sa sper ca va exista Editia a III-a, desi stiu cat de mult se munceste pentru fiecare editie .. Oricum .. peste cateva luni vine Garana Jazz Festival si chiar sunt curioasa pe cine mai vedem. Toti artistii care au fost in Festivalul acesta au fost incantati de ce s-a intamplat si poate ii mai vedem si pe la Garana anii viitori. Oameni de mare calitate, sunt incantata de cate ori am ocazia sa intalnesc asemenea indivizi.

Acum merg la nani .. e aproape ora 2 noapte si sunt chiar foarte obosita. Nu credeam ca sa stai la chat 10-12 ore poate sa fie chiar atat de obositor 😉

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.