Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Manele rock

Am primit un mesaj de spam de la un loser ce promoveaza un avorton de site, care pare-se ofera “manele rock”. E clar ca eu sunt o nescolita de nu am auzit de aceasta “sub-ramura” a nemapomenitului curent de mare interes intelectual. Pentru nenea in cauza “papusa, la mine NU vei promova asa ceva, atat timp cat am inca prerogative de a-ti trimite mesajul la SPAM. Sanatate si mai asculta si tu niste muzica serioasa, ca moare neuronu.

Si daca tot am deschis “new topic” hai sa mai aberam lejer.

“Incindentul” coincide cu o alta observatie, facuta de eu ieri, cand imi plasam strategic masina in fata blocului. Pe cand cascam ochii sa nu calc vreo pisica (nu mai avem copii care sa alerge de nebuni ca a inceput scoala), am vazut cu coada ochiului in stanga, pe banca, perechea de “iubareti” ce presteaza french kissing inca din vara.

Sunt doi copilasi de vreo 15-16 ani, care se retrag acolo, isi sudeaza buzele unele de altele si … da-i bataie. Clar, m-a trecut un zambet nostalgic .. si eu am stat pe cate o banca in parc foarte interesata de “vorbitorul” dragutului cu care eram.

Pentru ca dragostea nu e nimic fara muzica, cei doi amorezi se “iubeau” bucal pe triluri de manele auzindu-se de pe telefonul mobil al unuia dintre ei. Ei, da, asta m-a scarbit deja. La o ora la care te-ai astepta sa fie la ore, cei doi chiuleau sa se “mozoleasca” pe o banca pe manele. As trece si peste faza cu chiulul (ca si noi am mai fugit de la ore), dar este penibil ca toata cultura lor muzicala sa se opreasca aici.

Si noi ne-am iubit pe muzica … ascultam balade rock de obicei, ca parca te umpleau de pasiune .. suntem cred imbatraniti … La testul de “coolness” cred ca am pica lejer, am fi iarasi “tocilari” cu aere de intelectuali intr-o lume atat de “moderna”.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

11 Comments

  1. Am trait sa o aud si pe asta, manele rock, in curand o sa vedem Metallica cu vreun salam in duet 🙂

  2. Cateodata surzenia este o binecuvantare.Fara manele lumea sigur ar fi mai frumoasa.

  3. nu suport persoanele care asculta manele…poate sa fie o persoana care poseda destula cultura generala, insa pentru mine este tot o persoana inculta …

  4. Ei macar poluau sonic atmosfera cu un motiv (mozoleala), unii cocalari pe care ii vad zilnic, unii chiar in mari aglomeratii de oameni (tren metrou) o fac gratis. Eh, si zici sa nu …

  5. Parca cei de la SPIN aveau o melodie care dadea a manea. Diferenta era ca melodia lor se numea manea culta nu aceeasi manea pe care o auzim peste tot. Imi pare rau ca nu mi-o amintesc sa v-o recomand.
    Ideea este ca ritmul oriental este acelasi numai ca versurile sunt muult mai culte.

  6. Trist ce zici tu, dar nu sunt uimit. Media IQ-ului din Romania a scazut drastic, imediat dupa ce au aparut manelele, dupa ce proTV-ul a cantat imnul tarii pe o melodie cu tenta tiganeasca (dezgustator) pe 1 decembrie, dupa ce au aparut tigani la televizor si multe altele. Ne ducem de rapa. Singura chestie care ne-ar scapa ar fi un “clensing” dar … heh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.