Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Marimea nu conteaza

Relaţia noastră a început acum 4 ani. Era genul bine făcut şi foarte agil. Exact ce îmi trebuia mie. Când puneam mâna dreaptă pe el, palma se odihnea lejer pe umflătura generoasă şi cu degetele puteam să îl folosesc, aşa cum simţeam eu nevoia la momentul respectiv.

După ceva timp relaţia s-a cam răcit. El, atât de interesat să îmi facă toate plăcerile, devenise mai nepăsător, pierduse şi din agilitate, deh, îmbătrânise. Până într-o zi în care comunicarea a fost total compromisă. Am încercat orice tertip învăţat împreună în anii ăştia de intimitate, el rămânea tot nepăsător. A sosit şi momentul în care am realizat că situaţia nu mai poate continua.

Nu mi-a fost uşor să pun în urmă anii noştri frumoşi, dar decizia trebuia luată. Aşa că, într-o seară de decembrie, l-am întâlnit pe cel nou. Micuţ, pentru că simţeam nevoia de schimbare. Am trecut de la “bine făcut” la “petit”, dar trecerea a fost mai uşoară decât credeam. Ca orice femeie, doream să fie mare, pentru că, nu, mărimea contează.

Mâna mea dreaptă îl cuprinde cu mai mare uşurinţă, pentru că este mult mai puţin dotat decât “exul”. Dar am câştigat la capitolul de agilitate şi precizie. Şi nici nu este atat de lipsit de confort, pe cât credeam iniţial. Mărimea pare să nu conteze, mai ales dacă discuţi despre un mouse.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

25 Comments

  1. Ca sa parafrazez un tricou amuzant, “it’s not the size of the boat, it’s how big your mouse is” 🙂

  2. Pai asa l-am luat si eu pe al doilea, ca am de umblat cu “ala micu” (un acer aspire one, juma’ de buletin) si arata ca ma’sa cu mouse “normal”. Si culmea e ca n-am sindrom carpal, desi ma asteptam 😀

  3. Ha ha ha… logic ca si OBSEDATU’ de mine se gandea la vibrator. Ca vorba aia, esti o femeie fara inhibiti. Insa “intimitisme” stiam ca nu prea te bagi cand scrii pe blog. Asa ca asteptam cu nerabdare sa ajung la final cu cititul! Belea de POVESTIOARA! 😀 Nota 10 cu felicitari!

  4. Hehe… asa aiurea mi se par de vreo 5 ani toti soriceii mai mici si fara santuri speciale pe care sa intre falangele mele 🙂 Deci, pentru mine, marimea conteaza… chit ca asta nu spune despre mine decat ca as fi mai putin adaptabila 😛

    Si, da, trebuie sa recunosc si eu ca ma inscriu in categoria obsedatilor (desi dupa ce zicea un prieten, am o scuza pentru ca toti cei nascuti in zodia pesti sunt obsedati sexual 😛 )… ma gandeam initial comparatii intre dotarile partenerilor de-a lungul timpului 😆

  5. Mai, si in cazul mouse-ului (ca si in absolut orice alt caz) marimea conteaza…. Pai pe un mouse mic nu-ti poti relaxa mana, pe cand pe unul ce ti se potriveste exact in palma, mana e mult mai relaxata. De fapt, daca ma gandesc bine, totul se rezuma la potrivire 😀

  6. Orice “instrument” imbatraneste,s e uzeaza, nu mai corespunde. Si atunci cea mai buna solutie este “divortul” si cautarea unui nou “partener”.

  7. Ce imi plac articolele astea cu final surpriza. Eu am socat odata oamenii cu o faza de asta. I-am facut sa creada timp de 3 paragrafe ca m-am despartit de sotie. 😛

  8. Deci ai foat tare la faza asta! Dupa primele doua propozitii mi-am dat seama ca sigur nu e vorba de … ceea la ce s-au gandit multi citind articolul.
    Ajuns la al doilea paragraf am crezut ca e vorba de o ustensila care se foloseste in bucatarie (nu stiu de ca m-am gandit exact la asta), dar nici un mouse nu e mai prejos.

    Succes cu noul soarec! 😛

  9. Ba conteaza. Daca e prea mare, e si greu si mai dificil de folosit. Daca e prea mic, nu e compatibil cu manutza mea care acopera jumatate de tastatura:)

  10. Imi pare rau, dar nu sunt de acord! Bigger IS better, mai ales in relatia dintre un mouse si <> mea dreapta:D De cativa ani folosesc un Genius Ergo 520 si… ma satisface in fiecare zi ^_^

  11. Bravo, Ramona. După ce pe parcursul întregului articol m-am întrebat “what the fuck, chiar simte nevoia să compare sculele gagiucilor ei aici?”, la ultima frază am căzut de pe scaun.

  12. Ba,pardon,se pare ca pe alte paliere,marimea chiar conteaza:
    face impresie,adica”impune”.Ia vezi pe strazi, din cinci “je-
    epane”,trei au la volan niste”fa-
    tuci” (vorba lui Cristoiu),care iti vor spune ca in astfel de
    “mergatoare” se simt mai in sigu-ranta atunci cand simt caii(pute-
    re)cum raspund la comenzile din
    manuta si piciorusul lor diafane.
    Dar,de!,aici vorbim de “bizniz-
    girls” de “anvergura”, nu de ou-
    vriere in ale tastaturii de PS.
    (Doamne fereste sa se traga con –
    cluzia ca am ceva cu fanele “big-cars”,ci doar sa atrag atentia ca
    “de gustibus…)Scuze daca am de-
    raiat de la subiectul postului.

  13. Cum par daca spun ca m-am gandit la mouse din prima? 🙂 Stiam ca nu poate fi vorba de “vulgaritate”. 🙂

  14. de la “palma se odihnea lejer pe umflatura generoase” mi-am dat seama ca despre maus e vorba. sunt ingrijorat. devin din ce in ce mai geek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.