Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Mergi pe trotuar, poate vei fi lovit de un politist

Mi se pare strigator la cer .. sa mergi linistit pe trotuar si sa fii lovit de un POLITIST BEAT cu masina in care nu ar trebui sa intre … Si iata ca acum Madalin Stroe are un picior amputat din neatentia unui ‘organ’ care ar trebui sa respecte naibii regulamentul ala de circulatie pe care ni-l baga pe gat de cate ori are ocazia.

Cu toate ca sunt ferm convinsa ca retardatul care a distrus viitorul unui tanar nu va fi niciodata pedepsit, iata ca noi, bloggerii, ne adunam intr-o incercare de a ajuta un copil (pentru mine Madalin este inca un copil) sa aiba totusi un minim viitor.

Poate prin eforturile noastre vom reusi sa il ajutam sa obtina fondurile necesare pentru o proteza de calitate, un tratament bun si o sansa in viata.

Iata informatiile pentru donatii:

Cod si denumire aplicatie_________20 curente
Cont ICBS_________________________9799019
Nume scurt client_________________Grigore Daniela GI
*Cod IBAN_________________________RO39RZBR0000060009799019
Data generare cod_________________14112007
Utilizator________________________IA034POPAS

Raiffeisen Bank

Ajuta-l pe Madalin , asa suna “leapsa” primita de la Cristi Ciofu, caruia ii multumesc ca m-a implicat in acest caz. Oamenii minunati de la Monden.Info ne-au alarmat pe toti si astfel speram ca tot mai multi bloggeri sa preia acest indemn. Cei care cititi acest blog si aveti voi insiva un asemenea proiect, intrati si voi in ‘hora’. Hai sa vedem ce putem face .. poate reusim o minune.

Mai multe informatii: AICI … puteti scrie si un email la adresa helpmetobehappy [at] gmail.com.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

5 Comments

  1. Multumim mult de tot Dojo pentru publicarea acestui post :* Cazul a fost deja foarte mediatizat cu ajutorul bloggerilor. Daca Gigi Becali a refuzat sa ajute (probabil fiindca nu era presa prin jur ca sa-l filmeze???), Dan Voiculescu a promis ieri la o conferinta de presa ca va da o parte din bani… Asteptam sa fie intrati banii in cont ca sa anuntam (speram sa nu fie doar o tzeapa pentru imagine…)

  2. Ce porcarie…Imi pare foarte rau pentru cele intamplate lui Madalin. Din pacate chiar DACA vor hotari sa pedepseasca vinovatul ma indoiesc ca va fi o pedeapsa pe masura. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.