Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

3rd Rock from the Sun

.. sau “A treia planeta de la Soare”, dupa titlul tradus ..

Azi nu prea voi “presta” pe blog, pentru ca revad serialul .. am primit inapoi niste DVD-uri cu serialul in cauza si m-am gandit ca merita sa ma  mai distrez un pic.

Banuiesc ca multi cunoasteti serialul. Daca nu, il recomand cu caldura. Este unul dintre cele mai haioase (mai ales primele episoade). Am facut greseala de a bea niste iaurt mai “lichid” in timp ce vizionam .. nu am dat peste laptop cu stropii, dar mi-a iesit pe nas si pe haine 😀

Si a trebuit sa imi dau jos noii ochelari pentru a-mi sterge lacrimile. Acu’ ma scuzati .. am treaba .. am vizionat numai primele 3 episoade .. mai sunt multe 🙂

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

6 Comments

  1. oo, asta a fost rimul serial care l-am vazut pe calculator 🙂 Este motivul pentru care am inceput sa iau tot felul de seriale si sitcomuri 🙂 M-am indragostit de 3rd rock from the sun!

  2. Cu cata placere urmaream 3rd Rock from the sun cand i-a fost timpul…Dick si Harry faceau tot serialul aproape 😀

  3. Il am si eu de la magazinele online de pe net si parintii mei ar fi dorit sa aiba si subtitrare. Tata nu stie engleza dar rade copios cand o vede pe Saly cum gesticuleaza si pe Harry cum are privirea ochilor

  4. Hah, alta “disperata” dupa seriale ca mine. Eu tin minte ca era intr-o vreme pe antena1 serialul si e foarte amuzant. Eu insa as da orice sa am The nanny named Fran. A fost genial serialul ala.

  5. Serialul asta e din perioada cand nu expirasera toate glumele din filmele americane. Preferatul meu era MASH, cred ca am vazut toate cele 7 sezoane de vreo trei ori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.