Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Ministrul delincvent

Minunatul si de Transporturi raspunzatorul Ministru Ludovic Orban a dat-o in bara la propriu. Usor afumat, la volanul unui minunat Audi, domnul in cauza a intrat ca un taur intr-un magazin, dupa ce a rupt unul dintre pilonii care desparteau carosabilul de trotuar. Nu stiu sigur daca avea chef de cumparaturi si ii era lene sa iasa din masina sau era chiar atat de beat.

Dupa cum puteti cu totii banui (si stii deja de la stiri), onorat ministrul se face ca ploua, dupa ce a mers la politie CU MULT TIMP dupa limita legala (poate pentru a nu i se baga fiola sub bot), ceea ce se cam cheama “fuga de la locul accidentului”. Asaltat de ziaristi, delincventul nostru se plange de linsaj din partea presei. Nu zau?

Am si eu niste intrebari retorice:

  • ce fel de OM se urca la volan cand stie ca este beat?
  • ce fel de om FUGE de la locul accidentului?
  • ce fel de om mituieste sau ameninta posibilii martori incat ei sa refuze sa ofere informatii?
  • ce fel de om musamalizeaza toata minunea asta si NU are bunul simt sa isi asume responsabilitatea si sa astepte ca legea sa stabileasca ce si cum, tinandu-se cu nesimtire de imunitate si locul sau in Minister?
  • ce fel de om mai face pe “ranitul” in fata presei, ca vezi doamne e stresat?

La toate intrebarile astea raspunsul meu ar fi “UN OM CARE NU MERITA SA FIE MINISTRU”.

Mai stau si cuget eu puternic: ce se intampla daca OMORA pe cineva, asa beat cum era si la viteza pe care a avut-o? Musamaliza cu relaxare si il durea in fund, pentru ca obrazul gros este cea mai mare calitate a celor care conduc tara asta. Mi-e din nou lehamite de asemenea delincventi care stiu sa puna numai pumnul in gura, care scapa NEPEDEPSITI (sa lasam faza cu “luat de permis”, ASTA ESTE CAZ PENAL) si care nu au pic de respect pentru legile tarii pe care cica o conduc.

Iar mister Tariceanu e probabil prea ocupat cu metode de a fenta scoaterea taxei de prima inmatriculare, pentru a vedea ce minunatii conduce. De parca ar fi mai breaz.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

15 Comments

  1. Ce fel de om urca la volan cand e beat? Traian Basescu. Un om care merita sa fie presedinte, nu?

  2. Romania. Si n-ai ce-i face. Un post blog, un articol in ziar. Vax. Frectie la lumanare. Nu rezolvi, nu rezolva, nu vor rezolva nimic.

    Pacat ca noi astia care ar trebui sa putem schimba ceva nu putem…

  3. S-a dus DUPA 24 de ore. Si legislatia am cam citit-o ca am luat carnetul recent. Si a fost se pare si o victima, o doamna peste care a dat asa elegant.

  4. Partea ciudata e ca acest accident a aparut intai pe bloguri, si de abia recent a fost preluata stirea de presa traditionala… Banuiesc ca avea de gand sa pastreze tacerea?

  5. Sa nu exageram totusi. Pana la proba contrarie, el nu a fost beat la volan. Hotul neprins este om cinstit. Ca nu s-a prezentat la politie asta e alta problema si trebuie sanctionat conform codului rutier. Dar presa exagereaza mai mult sau mai putin, si face presupuneri.. cu toate ca ar trebui sa fie obiectiva si sa prezinte faptele asa cum sunt si sa lase cititorul sa traga concluziile. Nu sa presupuna ca el era beat si tocmai de aia nu s-a prezentat la politie.
    Pe de alta parte carosabilul in Bucuresti a fost foarte alunecos de cateva zile incoace.
    Deci pana nu auzim varianta tuturor partilor implicate nu cred ca trebuie sa ne lansam in declaratii si acuzatii.
    In ceea ce priveste taxa de inmatriculare, e adevarat ca e frustrant de mare, dar dupa parerea mea este necesara, altfel o sa ne umplem de toate rablele din Europa, o sa se umple toate targurile auto de masini din anii 86-98. Pe de alta parte se pare ca s-au gasit deja metode de fentare a taxei.. deci nu trebuie sa ne impacientam. Si uite asa sarim din una in alta.
    Revenind la presupusul turmentat, nu sunt partizanul nici unui partid politic, si nu prea ma intereseaza politica in general, dar nu imi place sa ne lansam in acuze momentan nefondate.
    Nu iau apararea nimanui, dar daca tot facem niste acuzatii eu propun mai intai ca presa sa gaseasca niste dovezi mai concludente, nu numai presupuneri, si pe urma sa traga concluzii.

    Cam atat pentru moment 🙂

  6. Fabulezi draga…mai citeste si tu legislatia. Nu a fost accident cu victime, deci se putea duce in urmatoarele 24 de ore.

    Uras mass-media si prostia alora care scriu in ziare sau prezinta la TV povesti.

  7. din cate am auzit la mircea badea,fiindca a dezbatut si ieri si azi, nimeni nu a venit sa spuna “Domne’ eu sunt ranitul…ala m-a lovit” asa ca nu este accident la care trebuie sa se astepte sa vina politia ci trebuie sa se declare accidentul in 24 de ore…iar cu taxa de prima inmatriculare din cate am auzit parca este ilegala fiind o lege a UE care este mai presus decat legea din Romania

  8. ^ nu va mai formati parerile dupa ce v-ati informat dintr-o singura sursa 8-| Mircea Badea a spus FOARTE multe lucruri gresite pe tema aceasta.

  9. A dat Dojo linkul spre blogul pe care au aparut intai respectivele informatii, blogul despre care a comentat Mircea Badea. Gasesti acolo toate materialele de care e nevoie..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.