Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Magazine online HOTI de continut

Hai ca suntem deja sictiriti de toti “copypaster-ii” netalentati care au invatat sa fure informatie, mai greu sa isi pregateasca singuri descrierile in cauza.

Unul dintre clientii mei este un fost coleg de “uzina”. Ne stim de vreo 9 ani deja si la situl sau lucreaza de multi ani. L-am admirat mereu pentru faptul ca s-a chinuit singur sa isi realizeze situl (eu am intrat in schema abia acum cateva luni pentru un shopping cart pe alt domeniu).

Situl video-s.ro este insa online de mult tim si il bibileste cu atata grija, de parca ar fi copilul sau. Este indragostit de “scule” audio de foarte mult timp si cunoaste multe despre ele. Si-a pregatit cu atentie descrierile, a tradus, a adaptat, a mai pus de la el, ca doar lucreaza pe Sennheiser de multi ani.

Imi spunea cu naduf acum cateva luni ca se fura informatie de la el, ca a contactat plagiatorii, dar i se da cu “flit”. I-am explicat ca se poate merge la hosting si suspenda indivizii, dar pana la urma, cred ca si niste links catre ce fura si cine fura le vor prinde bine domnilor.

Luam asa la intamplare informatiile despre Castile MXL 70 VC despre care el scrie pe pagina sa:

magneti puternici din neodymium pentru un sunet curat, echilibrat si cu multe detalii …

Nu dau tot copy-paste de descriere, ca asta ar mai lipsi, sa copiez si eu 😀

Informatiile in cauza apar pe: Aerostore cu un delicat copy-paste de mare angajament pe pagina in cauza. Elf miros si ei ca e rost de informatie oferita de altii si dau si ei cu lipitul de texte furate.

Despre CX 300 scrie pe pagina special facuta (HTML, ca se indexeaza misto), iar Shopix copiaza cu atentie.

Ne este lene sincer sa mai cautam.

La ce doresc sa ma astept: sa fiu contactata de domnii in cauza si sa mi se precizeze politicos (poate chiar un comment aici), ca Gicu de la tehnic a pus la gramada minunile si nu a stat sa mugete ca nu este continutul lor, ca au sters descrierile si ca isi cer scuze pentru o asemenea magarie.

Ce voi primi (in caz ca nimeresc pe aici) posibile comentarii in care sa imi explice metodele prin care am venit pe lume, distributia sfintilor pe calendar, trecerea mea in categoria intreprinzatoarelor de centura, comentarii ca ei au scris asta primii si ca suntem cu totii niste rahati.

Hai sa vedem cum merge treaba 😀

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

One comment

  1. De video-s.ro stiu de vreo 2 ani cand am ramas fara casti si am pornit cautarea pe net.
    Asa am ajuns sa iau o perche de casti sennheiser, de o calitate remarcabila pentru un amator. E adevarat un pic mai scumpe, dar cum spune proverbul, sunt prea sarac sa-mi iau d-alea de 300, asa ca mi-am luat d-alea de 1 si 300 si sunt super ok.

    PS problema cu video-s.ro era ca dadeam greu de el, indexare si optimizare cam aiurea – nu a fost construit pentru google.
    cat despre cei ce fura continut, ce atatea discutii? dati-i in judecata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.