Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

MySpace s-a vandut cu 35 de milioane de dolari

Succesul de azi poate deveni falimentul de mâine. Nu ştiu dacă MySpace sunt chiar falimentari, dar nici nu poţi spune că stau pe roze.

Specific Media au cumpărat fostul “gigant” cu 35 de milioane  de dolari, mai puţind decât preţul cerut de News Corp. (100 mil.) şi o “bucăţică” din 580 de milioane plătite în 2005 pentru companie.

Ca peste tot, unde bate criza, se vor restructura şi o parte din cele 400 de posturi.

Ca planuri de dezvoltare se vorbeşte despre intrarea în sectorul muzical.

Dacă doriţi să vă edificaţi, iată şi ştirea întreagă.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

15 Comments

  • Vor aparea altele… pe socializare nu a rezistat nici un site mai mult de 5-6 ani pe prima pozitie.

 1. Prima data a fost MIRC-ul, apoi MySpace si Hi5 au facut ravagii, iar pana sa apare Facebook, messengerul era folosit ca mod principal de comunicare intre diverse persoane.
  Eu cred ca aceste site-uri de socializare sunt ca o moda.
  Daca nu stiu sa se reinventeze mor.
  Acum 5 ani Neogen avea cea mai mare comunitate de dating/socializare din Romania si acum abia se mai tine in top 10.
  Intrebarea mea este daca blog-ul va ajunge demodat? Va reusi wordpress sa ofere solutii free mai bune ca blogspot incat sa il scoata din competitie si sa aiba monopol pe partea de bloguri? Google cu toate miliaredele sale va lasa blogspot sa fie doar o umbra sau va incerca sa revolutioneze ce inseamna o platforma de blogging ?
  Internetul a fost gandit ca o retea in care fiecare utilizator putea sa aiba acces la orice informatie. Acum se pare ca tendinta este ca internetul sa se segmenteze si sa nu poti accesa unele informatii daca nu ai “cont”.

 2. Haolea – Si eu sunt impotriva Hi5 insa, daca ma uit mai bine, FaceBook ii cam calca pe urme, in sensul ca Facebook a devenit mult mai popular si toate leprele s-au mutat de pe hi5 pe facebook. Gasesti o groaza de “printesica dulcica brunetica blondina etc” sau “smecher, smenar, mafiotu etc”.

  Ca sa fiu mai ontopic, depinde cum vor imbunatati MySpace, pentru ca doar asa va putea sa evolueze sau sa regreseze cine stie.

  • E un fel de stramos al lui facebook 😀

   Si a dat mult in 2005, ca era pe val. Acum se pare ca nu prea mai face atatia gologani. Desi 35 de milioane de washingtoni nu e chiar de colea

 3. Eu unul mi-as dori o platforma de socializare in care te poti inscrie cu CNP-ul si in care fiecare este raspunzator de ceea ce scrie/face. Am avut o experienta destul de ciudata cu Facebook.
  O persoana care era la aceeasi facultate cu mine m-a adaugat ca si prieten. Nu o stiam persoanal, dar m-am gandit ca ea ma stie.
  Am dat accept si intamplarea a fost ca dupa cateva zile sa o intalnesc pe holul facultatii.
  Am salutat-o zambitor si ea s-a uitat la mine de parca ar fi vazut o fantoma si a mers mai departe.

  • Eu nu cred ca e o idee asa buna faza cu CNP-ul, nu as fi de acord ca toate companiile sa aiba acces la toate datele mele personale.

  • Myspace a fost la vremea lui foarte tare… dar anii trec, preferintele se schimba etc.

 4. @Shoptimist Fara CNP sau o alta metoda unica de indentificare, o persoana isi poate face sute de conturi.
  Sunt bucuros ca pe Facebook majoritatea isi fac profile reale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.