Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

N-am crapat!

Imi cer scuze celor care cred ca am migrat catre Groenlanda, de nu mai scriu atat de des. Nu pot spune ca trec printr-o perioada proasta, ca as minti. Am enorm de lucru si se pare ca tot mai multi clienti (asta e bine) si am mai avut de muncit pe niste alte proiecte. Overall (vorba lu’ englezu’) sunt destul de bine. Obosita ca de obicei.

A venit si primavara pe la noi, ca in orice oras ce se respecta (si in care primarul vrea sa fie reales la al optspelea congres). Nu mai avem loc de atatea initiative administrative, va curge numai lapte (UHT, ca tine mai mult) si miere de salcam, painea va fi crescuta (la pret) si cainii vor incepe sa umble cu pretzels in coada. Trebuie sa vad de unde sa fac si eu rost de covrigi, ca nu mi-ar placea ca patrupezii personali sa faca nota discordanta, doamne fereste.

Astept neste banet (sper sa intre niste plati) si s-ar putea sa asistam la un eveniment de magnitudine transcontinentala. Poata da Allah si pun si eu de un leasing, ca tot romanu’ sarac de nu-i in stare sa ia masina cu banii de-a gata. Am nevoie de un avans de 3 mii de coco (aproape gata pachetul) si poate punem manuta pe o corsica din aia noua, cum ii place babei.

Si pentru ca dracu’ nu doarme, banuiti ca sunt deja 2 in cartier (una in culoarea sorecel de biblioscart) si una creme de la creme (asa cum si-ar lua baba). Asteapta lamaile mele sarmanele neste parbrize 🙂

V-am pupat .. revin. Vorba aia: back again and twice as ugly 😀

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

4 Comments

  1. Ma bucur ca imi mai simte cineva lipsa 😉

    Merci frumos pentru cuvintele frumoase

  2. chiar ma gandeam ce-ai patit, daca o sa ai si masina si vei posta rar atunci chiar ca o sa-mi fac griji 🙂

  3. Daca’ti iei masinuta’n leasing inseamna ca te numeri printre putinii romani ramasi “valizi” pentru imprumuturi 😉 . Eu unul nu’mi permit sa iau in leasing , atat pentru faptul ca nu lucrez cu carte de munca plus si pentru ca am decis: Niciodata Rate la Banca.

    De ce ? Nu vreau sa ma simt dator, mai bine sarac si sa am un somn linisitit 100%.Prefer sa strang si iau cu banu jos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.