Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Naitlaif

Articol aparut in cadrul concursului Bloggeri. VOTE THE SHIT, please … nu conteaza cat e de prost, votati (parca asa se promoveaza nu? šŸ˜€ )

Intuneric, a cam trecut ora de culcare pentru copiii cuminti. Incepe viata de noapte ..

Discoteci, baruri, spelunci .. lux sau mizerie, fiecare isi gaseste un loc de ā€œbantuitā€. Motoare ambalate si fetite cu casca asezate cuminti in spatele motoristului. Masini de lux si fufele inghesuindu-se langa ā€œsponsorā€. Daca noapte asta fac frumos, poate maine isi iau blugi noi de la ā€œmolā€.

Alte tinere se aranjeaza .. inca nu au un sponsor, dar poate noaptea asta dau lovitura. Hainite sexy (poate penibile, dar nu conteaza) .. cat mai decoltate cu putinta, sa vada ā€œsponsoruā€™ā€ ce marfa cumpara.

Alte fetite sunt si ele pregatite. Ies cu iubitul sau cu alti prieteni. E o seara buna de distractie, ce naiba sa faca? Sa se uite la Surprize?

Gel mult, prea mult parfum, haine fistichii .. si baietii sunt gata pentru noaptea asta. Poate pica totusi ceva la pat. Numaā€™ sa fie atent, noaptea toate ā€œgagicileā€ is misto .. sa nu se mai trezeasca dimineata cu cine stie ce uratenie in pat, asa cum i s-a mai intamplat .. cugeta unii, clar pregatiti sa faca alegerea buna.

Se arunca telefonul in ecuatie (doar nu poti pleca fara), plus un pachet discret de ā€œprezuriā€ de catre cei care fac ce vor, dar stiu ce fac.

Se ambaleaza motoarele, se trantesc portierele, incepe nebunia. In urmatoarele ore in Timisoara va fi nebunie .. se va dansa, se va respira cu greu fumul innecacios (daā€™ e misto), se vor admira toale, se va ranji cu dintii ireal de albi din cauza neoanelor speciale. Stroboscoape si muzica proasta data prea pe ā€œbasā€ pana in distors. Nu e auditie, lasā€™ sa se ā€œsimtaā€.

In alte locatii se vor aduna tot felul de ā€œinadaptatiā€ sa asculte niste jazz sau blues. In baruri micute, cu evenimente slab promovate. Muzica de suflet ā€¦

La ora asta eu stau pe blog. Sunt cu voi si ma pregatesc de nani .. iubesc viata mea de noapte

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

4 Comments

  1. šŸ˜‰ frumoas spus. Cumosc in mare/mica parte viata de noapte din Timisoara cu toate ca in 6 luni cat am sata acolo nu am intrat noaptea in nici un club sau discoteca. De ce ? Nu stiu, nu erau pe placul meu, nu erau pentru distractie, pareau prea pentru : FITZE. Ma plimbam noaptile prin tot orasul, e mare, e frumusel, ai suficiente parcuri unde sa-ti pupi iubita, suficiente cladiri pe care probabil ca nu ai apucat sa le vezi, etc… o tura de Timisoara dureaza ore, ore in care poti sa spui multe sa “dezvolti” viitorul in roz. Da, prefer o plimbare de 3 ore prin zapada decat 2 de dicoteca atata timp cat plimbarea aduce mai multa satisfactie.

    Merg in cluburi cand simt nevoia si cand intradevar merita, e muzica buna, atmosfera, pot sa ma desfasor (dansez foarte mult si-mi place extrem de mult house) !!! Nu-mi place sa stau jos sau la masa sa ranjesc fasolea la impresie langa o baterie de vin: ALEA’S FIGURI si intr’o zi o sa relizezi ca totul se reduce la BANI, care i-ai aruncat pe ce ?.

  2. Credeam că-s singurul care nu calcă Ć®n afara casei peste weekend. Poate doar Ć®n găocile alea cu events slab promovate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.