Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

O dimineata buna ..

Ei bine acest mesaj va iesi din “tipar”, pentru ca nu ma deranjeaza nimic. Am avut parte de o dimineata super OK. La 10 am avut intalnire la un suc cu un client drag mie. Ma ocup de administrarea shopping-cart-ului sau si sunt platita periodic. Azi era ziua de “salar”. Ne-am intalnit, am mai sporovait, mi-a admirat ochelarii, a facut misto ca sunt la scoala de soferi, am tras o factura si chitanta, am luat banii, am mai sporovait si am plecat.

A fost un dragut si jumatate si m-a dus un pic cu masina, salvandu-mi popoul intelectual (fara izmene sau ciorapi lungi) de un inghet meritat pe aproape 2 Km. Am ajuns in centru si m-am dus intins catre Primarie. Sa platesc impozitu’ pe apartament. Yeah, acu’ la final de an ma trezesc si eu. L-am platit (fara addons .. a se citi penalitati). Gardienii au fost mai mult decat amabili, nu a fost coada de loc, am plecat, fara sa uit sa multumesc pentru ajutor si sa le doresc o zi buna.

Drace, cat imi place sa am parte de “good vibrations”. Mi s-a raspuns cu un zambet larg si mi s-a urat de asemenea o zi excelenta. Pai sa stii ca este, cand ai de lucru cu oameni de bun simt.

M-am zgribulit “perpedes” pana la BRD-ul mare din complex, ca era si cazul sa duc cecurile (adsense si TLA) .. de acu’ primesc banii pe WU sau paypal (thank God). Am luat un numar (155) si m-am tolanit relaxata pe una din canapelele comode. Era clar ca am de asteptat, dar macar o fac in conditii civilizate (nu la coada ca o vita si cu tot felul de retardati care se baga in fata).

Dupa juma’ de ora mi-a venit randul. M-am plasat la ghiseu, tanti mi-a luat cecurile si mi-a amintit ca am ceva de asteptat. Mda, cam 2 luni (min. 1 luna jumate). Si-a dat seama ca stiu distractia, am mai adus cate un cec in ultima perioada. Nu am platit comisionul pe loc, pentru ca in contul de dolari am 30 de verzisori .. se ia de acolo.

Am plecat si mai senina spre statia de taxi din Complex. M-am agatat de un tetrapack de lapte Milli (din ala rosu) si m-am fatait cu el in mana prin tot Complex-ul. Chiar nu m-am rusinat: aveam lapte in mana, nu kk.

Am dat de un taxi curat si cu un nenea amabil, care ma intreba daca sunt de acord sa mergem pe Memorandului, sa nu prindem isteria de pe Victor Babes. O chestie stiu de ani de zile: lasa taximetristul sa aleaga drumul, pentru ca stie mai bine. Si cum circul numai cu cateva firme (Pro, Radio, Tudo .. in aceasta ordine) chiar nu m-am ars niciodata.

Am ajuns acasa.. 5 lei si 30 bani. Am vrut sa ii dau 6 lei (tot timpul rotunjesc), dar m-a refuzat, spunand ca e OK 5 lei.

Mda .. sa tot ai de lucru cu asemenea oameni.

Acu’ ma apuc de studiu individual .. ca maine am examen de carnet. Prevad ca il pic glorios, dar asta nu inseamna sa nu mai citesc aberatiile alea cu punctele ma’sii.

Kisses 😉

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

10 Comments

  1. Vai, ce mesj inspirational 🙂
    Am luat si eu o pauza de invatat (nu de la legislatie.. ci de la facultate) si observ ca nu sunt singura care se simte bine in ultimele zile 🙂
    O fi din cauza vremii.. ca e soare si frumos afara 🙂

  2. Eu cred cu tarie ca orice om care se respecta si care a trecut de o anumita varsta are obligatia “morala” sa circule cu masina personala.

  3. Si ma intreb: oare e asa de greu ca toti sa ne comportam ca cei mentionati de tine in fiecare zi? Eu zic ca nu. Plus ca am avea numai de castigat.

  4. Ce viaţă! Ca tine să trăiască toţi şi nu i-aş mai auzi văietându-se. Spor la examen, ca să nu circuli toată viaţa cu taxiul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.