Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

O zi neagră pentru Milo

Probabil că timişorenii ştiu asta deja, poate s-a auzit şi la nivel naţional: duminică dimineaţă fiica Laviniei Miloşovici s-a stins din viaţă, o viaţă petrecută prin spitale cu o boală care iată că a răpus-o într-un final. S-a născut prematur, scorul Apgar a fost de numai 1 (din 10) şi avea numai 1,1 kg. Denisa, în vârstă de numai 4 ani a fost astăzi îngropată, iar părinţii ei s-au despărţit de fetiţa pentru viaţa căreia au luptat atâta timp.

Ce poţi să spui unui părinte care-şi îngroapă copilul? Orice comentariu şi orice încurajare sună artificial şi inutil. Singurul care vindecă aceste răni este timpul, dar acum durerea este înca mare. La ce te încălzeşte să ştii ca sute de mii de oameni îti cunosc suferinţa şi îţi sunt alături? Îţi alină durerea?

Noi sincer sperăm pentru că mai mult nu putem decât să vărsăm şi noi o lacrimă şi să ne rugăm să redescoperi că viaţa poate fi frumoasă. Acum trebuie să fii tare, Milo.

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.