Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Pauza de styling

Făcut layout în editorul grafic. Mai stau 1 oră să îl fac bucăţi şi să încep să îl pun pe tema default de la wordpress. Mâine îl iau de coarne complet, poate punem în weekendul ăsta de un “facelift” unicat. Pun o imagine “irelevantă”, aşa de teaser. Deci nu am tăcut degeaba 🙂

Vom avea un skin nou, făcut de eu, cu toate erorile de rigoare, că nu mă joc. M-am săturat de temele altora, facem pe a noastră. Bună sau proastă, măcar nu are nimeni ce avem noi.

Vă pup .. revin …

Daca ți se pare interesant, un share ajută mereu. Mulțumesc.
dojo
dojo

Fost om de radio, transformata in karatista si apoi web designer. Am o firmă de online marketing si mi-am redeschis un webmaster forum.

Articles: 1761

13 Comments

  1. Mult, mult spor!
    Si tot respectul ca ai reusit sa inveti sa faci toate astea singura. Eu inca ma chinui sa prind chestii de baza…

  2. Eu o coc de vreo 2 saptamani si ma tot invart in jurul cozii ca nu ma viziteaza muzele. Azi noapte am prins-o pe una si am legat-o de pat, pana sa ma inspire 😀

  3. Acum inca pun imaginile in layotul primar, dupa care trec sa matrasesc si skinul implicit. Daca merge treaba, poate in noaptea asta, daca nu, maine. Mai am de pus cate un fundal etc. dupa care incepe distractia cu trecerea pe wordpress.

    Si eu abia astept, ca m-am saturat de tema asta 😀

    Va fi simpla si eleganta. Si bine “brenduita” pe ideea de dojo, ca tot am eu apasari din astea.

    Anatati … merci de urare, sa vedem cum va arata 😉

    Andrei, merci si tie. E mai bine pe ala default, desi are destule hachite. Oricum nu va fi ceva cu “avioane” si chestii extrem de complicate, mi-e dor de un skin simplu de blog.

    Serginho, daca e free si nemodificata, is destule gradini. Las ca e bine, oricum arata misto de tot 😉

    DrLyana saru’mana de vorbele frumoase. Is mai inceata cu WP-ul ca ma specializasem un pic acum cativa ani pe skinning de forumuri. WordPress-ul are alte smecherii dar, daca ai prins cat de cat ideea, cam orice script se poate “matrasi”. Tu ai grija de examenele alea, ca din ce citesc la tine, v-au aranjat domnii 🙂

  4. Super faina noua “casa” gagico! Sa te tina cat mai mult si sa indeplineasca toate minunile pe care le vei dori tu de la ea! 😉 Spor la scris!

  5. Arată bine noua temă, fată. Aş fi vrut să văd “threaded comments” cu posibilitate de reply, dar nu e un capăt de lume. Culori mişto, fonturi citibile… o temă aerisită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.